L'AB Vendrell consolida el lideratge

Els vendrellencs han sumat la vuitena victòria consecutiva i diumenge rebran la visita dels Monjos, en un derbi penedesenc d'alçada

Sant Andreu - AB Vendrell. Eix

Nova victòria dels vendrellencs, la vuitena consecutiva, què consolida el lideratge dels taronges, aquesta vegada a la pista del Sant Andreu, pel resultat de 64-87, en un partit, dominat totalment pels visitants, què el van deixar sentenciat a l’inici de la segona part. Després d’onze jornades disputades, els de Marc Rovirosa, lideren la taula amb un balanç de 10-1, a l’espera de rebre el proper diumenge la visita dels Monjos, actual tercer classificat, en el que serà un derbi penedesenc d’alçada.

El partit començava amb un Vendrell dominador, que marcava un parcial inicial de 2-11 als quatre minuts de joc, amb un Yeison Colon, deu punts consecutius, que monopolitzava l’atac visitant, i mantenia als seus al davant 7-15; els locals, però, anotaven un triple i escurçaven el marcador 14-16 a la fi del primer quart. A l’inici del segon període, un triple dels de Sant Andreu de la Barca els donava l’única avantatge que tindrien en tot el partit 19-17, però, ràpidament, els del Baix Penedès contestaven amb dos triples anotats per, Oriol Mateu i Lluís Casado, que iniciaven un parcial de 2-13, què els posava en franquícia 22-30, després d’uns minuts de domini taronja, produint amb ràpides transicions i controlant els rebots. Una primera part que es tancava amb un 30-39 al lluminós.

A la represa, els locals, abusant del llançament triple s’acostaven 34-41; va ser un miratge, a partir d’aquí, la defensa dels vendrellencs, collava als del Baix Llobregat, que precipitats, no produïen, per contra, Marc Molina, agafava la responsabilitat dels visitants, anotant i traient faltes als defensors, un parcial de 2-10, estirava el marcador fins un 36-51 a l’equador d’aquest tercer quart. Vuit punts consecutius d’Alejandro Cereto, tancaven aquest tercer període, al qual s’arribava amb un 49-62 que deixava el partit encarat, de cara als deu últims minuts.

Un darrer quart, on els taronges es van mostrar molt superiors, recolzats pel gran partit d’Oriol Mateu, 18 punts, 11 rebots i 6 assistències, els visitants, jugant a plaer, amb ràpides transicions i amb una gran circulació de pilota, tots els jugadors van anotar, malgrat els tres triples anotats pel Sant Andreu, sentenciaven el partit de manera definitiva amb el 61-79 a manca de poc més de tres minuts del final. Nova victòria, d’un conjunt vendrellenc, que es troba en un gran moment de joc i què diumenge té una prova de foc, amb la visita dels Monjos a Coma-ruga.

AB Vendrell: Gabaldón (3), Francisco (11), Casado (3), Mateu (18), Colon (14), Cereto (13), Molina (16), Alcón (1), Luna (3), Nieto (2) i Thiam (3).

Parcials: 14-16, 16-23 (30-39), 19-23 (49-62), 15-25 (64-87).

Nova victòria del sènior femení que manté el lideratge

El sènior femení s’imposava per 63-70 a la pista del Manyanet Reus B, una victòria què manté a les taronges al capdamunt de la classificació. Després de vuit jornades disputades, les d’Eric Blai, lideren la taula amb un balanç de 7-1, en aquesta primera fase de la tercera catalana. Dissabte disputaran a Coma-ruga, el derbi comarcal davant el Calafell.