Lliga EBA

Un mal inici del CB Sitges li passa factura a Sant Adrià

Sènior Masculí, Lliga EBA, jornada 9a

U.B. Sant Adrià 79 - Bàsquet Sitges “A” 74

Desplaçament al camp del U.B. Sant Adrià, vell conegut del Sitges per la final de la temporada passada a Copa, per la semifinal del Torneig de la Flama del Canigó a França i per el darrer partit de pretemporada lliga Catalana d’Eba. El UBSA en les vuit primeres jornades havia guanyat 4 partits i el Sitges 3. Piñero aquesta setmana a més de la baixa de Saladié tenia la baixa de Pau amb un esguinç de turmell que també serà dubte pel partit de la propera setmana.

Mal inici de partit del Sitges, com ja ens sol tenir acostumats, encaixant un màxim desavantatge de 9 punts, que al final del quart es retallaria a sis (26-20). Al segon quart, com també ja sol ser habitual, reacció dels del Garraf que capgirarien el marcador amb un Roger Pérez encertadíssim, per marxar als vestidors amb el màxim avantatge de 8 punts 38-46.

Al inici del tercer quart el Sitges arribaria a tenir un màxim avantatge de 15 punts, que incomprensiblement dilapidaríem en menys de 5 minuts per arribar al final del quart perdent d’un 62-61. L’últim quart seria el més igualat de tot el partit amb constants alternances al marcador, on el Sitges aprofità un avantatge de cinc punts a manca de tres minuts i es deixà empatar i igualar el partit i després en les quatre darreres jugades del partit no fou capaç de generar cap opció bona de llançament, resultat final 79-74.

La propera setmana el Sitges rep a Pins Vens dissabte a les 18:00 hores, al C.B. Quart Germans Cruz, un equip que és líder empatat amb el Palma Air Europa i el C.B. Perdinyes amb solament dos partits perduts.

Pau, Marc 10, Jordi  3, Roger 18, Edu 11, Saladié, Xavi 6, Mauro, Gonzálvez 5,  Alex 10, Nacho 11, Omar .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 26-20  12-26  24-15   17-13