Rugbi

Victòria del sènior masculí i el cadet

El senior masculí del SELVNG va retrobar-se el passat cap de setmana amb la victòria en el darrer partit de la primera fase de la competició enfront del RC Ripollès, al camp de Santa Bàrbara de Sitges, on els vilanovins van haver de disputar el matx per la celebració a Vilanova de la Mitja Marató.

Amb una primera part amb molta intensitat per part dels dos conjunts, el XV vilanoví aconseguí distanciar-se gràcies a dos assajos; al segon temps, la intensitat vilanovina en atac va augmentar i va fer patir la defensa visitant, aconseguint arribar al bonus ofensiu. A destacar l’actitud del RC Ripollès, que va estar atacant fins al darrer sospir per arrencar l’assaig de l’honor (46-3). Per la seva banda, els cadets es desplaçaren a Girona per afrontar el matx enfront el GEiEG: desplaçament que se se saldà amb victòria i un punt de bonus ofensiu per al XV vilanoví. Amb uns molt bons primers minuts (en vint minuts es van aconseguir quatre assajos), els cadets van marcar distàncies en el marcador amb l’equip local; tot i mantenir i augmentar la distància en el marcador, en el segon temps els errors van impedir acabar de desenvolupar el joc d’equip demostrat al primer temps (12-51).

Sort ben diferent van tenir alevins i cadets en la seva visita a la Teixonera per encarar els compromisos amb el Químic. Els infantils van caure sense pal·liatius amb el segon classificat de la lliga. La manca d’actitud i de treball en equip va passar factura als joves jugadors de blau cel (90-11); els alevins, per la seva banda, van caure derrotats davant d’un equip físicament superior; amb tot, a la segona part van aconseguir dues meritòries marques (101-10).