Rugbi

Els entrenadors del Rugbi Nova Olivella assisteixen al curs L1

Redacció Olivella 11-01-2017 9:57 Lectures 274
Stephen Land i Rafael Linares al curs de la Federació. Eix

Stephen Land i Rafael Linares al curs de la Federació. Eix

Aquest cap de setmana passat es va fer a Barcelona (a les instal·lacions del RC. Poblenou Enginyers, a la Mar Bella), el primer curs d’entrenadors de la Federació Española de rugbi, nivell 1 del 2017.

Van assistir els dos tècnics, Stephen Land (responsable de sub.16, sub.18 y sènior femení i masculí), i Rafael Linares (responsable de sub.8, sub.10, sub.12 i sub.14) a més de coordinador del rugbi en general.  Un curs que inicia la carrera d’entrenador al rugbi nacional, i que serveix per certificar categories fins a sub.13.

El curs va ser dissabte i diumenge, intensiu, de 10 del matí a les 20 hores, amb sessions teòriques (a la seu del Poble nou), i després físiques al terreny de joc. El curs estava dirigit pels professors, Santi (seleccionador nacional absolut de la masculina) i Boris (de las femenina). Peticions pel curs, 100, finalment 27 alumnes. Un curs on es requereix per aprovar, l’assistència i desenvolupar-lo, les titulacions d’Online, les lleis del joc i Rugbi Ready, i presentar un cicle d’entrenament a la federació abans del dia 22.

Un curs que ens ha servit, deien Stephen i Rafa, per donar-nos compte dels conceptes equivocats que teníem a l’hora d´entendre el rugbi com esport i filosofia, i encara més crític, com a entrenaments als nostres nois. El curs ha estat un punt d’inflexió per a nosaltres i el nostre club, per anar cap endavant a partir d’ara, i no parar d’aprendre cada dia més. Com ens deia Boris. Mai es sap prou… ni ells, ni nosaltres. Ens deia Rafael Linares; Una paraula em diu a partir d’ara el que és el rugbi: Avançar. Un 10 per Santi, Boris, la federació espanyola, la catalana, amb Marc, no deixem que això s’acabi i anem a més, l’educació dels nostres entrenadors és el futur del rugbi al nostre país.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No