Lliga EBA

Las personals condemnen al sènior del CB Sitges

Sènior  Masculí – Lliga EBA   – jornada 12a.

Barbera Team  Values 78 - Bàsquet Sitges “A” 69

Desplaçament al camp del quart classificat, el Barberà Team Values, amb set partits guanyats, ocupa places de fases d’ascens, en tant que al Sitges amb tres partits guanyats és el penúltim classificat i és en la zona de promoció de descens.

Cinc inicial del Sitges amb Velasco, Pau, Mauro, Roger i Edu, que en un primer quart molt igualat i diferències mínimes en el marcador s’alternaven el lideratge del partit, final del quart 11-12, En el segon quart el Sitges manava en el marcador en mínimes diferències per arribar a la mitja part amb avantatge de dos punts 27-29.

A la sortida del vestidor un Sitges molt inspirat i segur en defensa aconsegueix en el minut cinc un màxim avantatge de 12 punts 28-40, incomprensiblement amb unes poques errades del Sitges i moltes dels àrbitres, assenyalant una sola falta personal favorable al Sitges en tot el quart. En tant el Barberà obté el bonus abans de finalitzar el tercer quart. Tot plegat, al final del tercer quart empatats a 43. En el darrer quart en l’inici domina el Barberà però a la meitat el Sitges aconseguí avançar-se en el marcador 53-58, unes males decisions en atac del Sitges, que no anota en els tres darrers atacs, facilitaren que al Barberà empatés el Partit i tingués opcions en el darrer atac de guanyar, però no anotés i s’arribés al final empatats a 63.

Un mal començament en la pròrroga i les eliminacions per cinc personals dels jugadors del Sitges Roger i Nacho, per cap del Barberà, decantaren el partit del costat del local 78-69.

Bon partit del Sitges que al camp del quart classificat perd a la pròrroga, desprès que al local se li assenyalessin 30 personals a favor, per tant sols 18 favorables al Sitges, els locals anotessin 28 punts des del tir de personals, per tan sols 6 el Sitges.

La propera setmana visita la pista de Pins Vens el Vive Masnou Bàsquetbol, equip de la zona mitja de la classificació amb sis partits guanyats. El partit es jugarà el dissabte a les 18.00 hores.

CB Sitges: Pau 2, Marc, Jordi 7, Roger 7, Edu 16, Manel 5, Saladié, Xavi 6, Mauro 4, Gonzálvez  16,  Alex, Nacho 2, Omar 4

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  11-12  16-17  16-14  20-20  pro. 15-6