Flash

El CD Ribes guanya per 1-5 la UE Tancat i continua la ratxa de victòries de pretemporada

El CD Ribes, que dirigeix Àngel Casado, continua amb la seva notable ratxa de victòries de pretemporada. Dissabte passat, el conjunt garrafenc va tornar a golejar, aquest cop a casa de la UE Tancat per 1-5. Ja des de l'inici del partit, l'equip de Casado va marcar tres gols, una diferència que els locals no van poder remuntar de cap manera. Els golejadors de la primera meitat van ser Joan i Vila, dos cops.
Casado va haver d'alinear un onze d'emergència a causa de les baixes per lesió que hi ha al planter. Tot i aquesta dada, els ribetans van mostrar que compten amb prou jugadors per presentar un equip de garanties malgrat les absències. La represa va estar marcada pels canvis que va introduir l'entrenador. Minga per David i Àlex per Marca van ser dos dels canvis del Ribes. Deu minuts després del començament de la segona meitat, Vila va marcar el seu tercer gol, el quart per al Ribes, després d'una bona jugada personal. En el minut 65', Casada va fer entrar Vilalta en lloc del golejador Vila. I va ser precisament Vilalta qui va fer pujar el marcador fins a un 0-5 contundent. Sergi Teruel, a quatre minuts del final, va marcar el descompte dels vendrellencs.
Demà passat, els jugadors de Casada rebran al Bosc la UE Tancat. El Ribes, que es manté imbatut en la pretemporada, acabarà el serial de partits amistosos contra el Vilafranca, el 7 de setembre.