Jocs Esportius Escolars

Bellvei acull la tercera jornada del Cros Comarcal

Redacció Bellvei 14-02-2017 23:27 Lectures 369
Bellvei acull la tercera jornada	del Cros Comarcal. Eix

Bellvei acull la tercera jornada del Cros Comarcal. Eix

El passat diumenge 12 de febrer, 300 esportistes d’arreu de la comarca van participar al Cros Comarcal, aquest cop, a Bellvei. La jornada va ser organitzada pel Consell Esportiu Baix Penedès conjuntament amb l'AMPA de l'Escola La Muntanyeta i Ajuntament de Bellvei i forma part Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

El programa “Correm en Família” ofereix la possibilitat que els familiars puguin córrer al costat dels esportistes, ha esdevingut un èxit. Després de tres jornades, la nova iniciativa s’està consolidant entre els participants. En la darrera jornada, gairebé 50 famílies van participar en aquesta modalitat i ,d’aquesta manera, petits i grans van poder gaudir junts la cursa.

D’altra banda, un cop més, s’ha valorat als corredors i corredores amb la “Targeta Verda”, que premia els valors a les practiques esportives. En el cas del Cros, aquest premi s’atorga als corredors que participin a les nou jornades que s’organitzen, així com també al centre educatiu que més s’hagi involucrat. D’aquesta manera, la perseverança i el compromís també entren en joc. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No