Donen la cara però s’enfonsen una mica més

L’equip dels darrers 12 punts disputats ha sumat tan sols un, situació que els deixa a tres de la salvació

Plantilla del CF Suburense . Eix

CF Suburense 1 – CP Sant Cristòbal 2

El Suburense sumava la segona derrota consecutiva al municipal d’Aiguadolç davant el tercer classificat el San Cristòbal, en aquest cas potser massa injusta degut a que l’equip va generar ocasions en moments puntuals per encarrilar el partit amb el 1- 0 al marcador, ho va fer veient com en vuit fatídics minuts a la segona meitat li remuntaven amb dos gols del visitant Ruy, després amb més pólvora en atac però amb més cor que cap es van llançar a la recerca de com a mínim sumar però sense  èxit.

Nova derrota que els penalitza una mica més en vistes d’un calendari que fa tremolar amb la visita al camp del líder el Santboià, per descansar a la propera degut a retirada del Jesús i Maria per anar  al Camp dels Alumnes Obrers per jugar-se-la amb un Vilanova que també te el aigua al coll.

Un golàs de vaselina de Josep Maria Marcè al minut 26 encarrilava un partit que estava controlant el Suburense que fins tot va poder augmentar amb dos magnífiques jugades d’Alejandro Pascua la primera posant en safata una pilota a Geri que aquest no va poder rematar per molt poc i una segona, en que encara sensacionalment el un contra un amb el porter però que aquest encerta aturant la pilota amb el cos.

Encara la va tenir el magnífic davanter Pascua al 53 controlant una pilota solta però que el seu remat amb tot la porta per ell se li anava alt, si perdones l’acabes pagant i més davant un bon equip com el Sant Cristòbal saben treure molt de petroli de les dos bones oportunitats que van tenir posant el segell un magnífic Ruy Gama amb els seu dos gols en vuit minuts, el primer rifant a dos contraris al minut 63, el segon protestat pels defensors del Suburense degut a que s’havia iniciat en fora de joc.

Va tenir l’empat l’equip de Josu Julian després del llançament d’un corner al 91, el cop de cap de Sarabia topa la pilota amb el cos del porter Adri, en un altre situació hagués entrat, donant d’aquesta manera unes altres tres passes enredera que els col·loca una mica més lluny de la salvació a falta de 36 punts per disputar.

CF Suburense: David, Toshi, Sarabia, Josep Maria, Alberto, (Pulido 80) Sardà (Dídac 67) Mori (Villa 73) Geri, Marcos Garcia, Pascua, Espigado i (Laguna 80)

CP San Cristòbal: Adri, Pollos, Cristian, Andreu, Edu, Murtada, (Xavi 59) Corzo, Kevin, Ruy, (Azora 59) Cabrera, (Hasser 87) Pablo i (David 87).

L’àrbitre Carrasco Baca amonestava als locals Sarabia, Josep Maria, Alberto i Mori, mentre que als visitants va amonestar a Pollos, Andreu, Murtada, Ruy i Hasser.

El Suburense juga aquest diumenge al camp del líder, el Santboià, el partit donarà inici a les 12 hores.