CD Ribes

El CD Ribes és rebut a la Generalitat de Catalunya

Es van presentar els actes que formaran part del 60è Aniversari de la constitució del club i els projectes de millora de les instal·lacions que gestiona

Imatge de la trobada a  la Secretària General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Eix

Imatge de la trobada a la Secretària General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Eix

El Sr. Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport, va rebre a la seva oficina oficial de la Secretària General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la comitiva oficial, formada pel Sr. Moya, Regidor d'Esports, Promoció Econòmica i Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i pel Sr. Santiago Marin i Clos, President del ClubDeportiuRibes i el Sr. Manuel Vera, membre de la junta directiva i director de Màrqueting i Comunicació del Club.

En aquesta trobada el ClubDeportiuRibes informo extensament al màxim responsable l'Esport de Catalunya, dels diversos actes que s'organitzaran per commemorar el 60è Aniversari del la constitució del Club i el 70è de la inauguració de les instal·lacions esportives del Bosc de Plaça. En el mateix acte es va aprofitar per traslladar al Sr. Figueras, els projectes de millora de les instal·lacions esportives que ja s'han començat a executar gràcies a l'esforç de l'Ajuntament ia l'activitat social del club mes històric de la ciutat, que es troba compromès amb la millora dels serveis que ofereix als socis / es, jugadors / es, simpatitzants del club ia tota la ciutadania de Sant Pere de Ribes.

El Sr. Vera, va destacar en la presentació i entre tots els actes que se celebraran, en primer lloc, la jornada de presentació dels equips del CDRibes, que comptarà amb activitats gastronòmiques, esportives i lúdiques i la presència de la Sra. Abigail Garrido i Tinta, Alcaldessa de la ciutat, en segon lloc, la jornada adreçada especialment a les empreses i els professionals de tot Catalunya. Està jornada temàtica, inclourà l'organització d'una cursa "running", una cursa "bbt", un torneig de futbol i una exposició comercial, amb el objectius d'unir els valors de l'esport amb els empresarials. I per finalitzar, es va presentar el cicle de conferències que es desenvoluparan des del mes de maig de 2017 fins al mes de gener de 2018, en què es tractaran temàtiques relacionades amb la tecnologia, la salut, la formació, la gestió, la comunicació , etc., dins l'àmbit esportiu i especialment en el futbol. Aquest cicle de conferències es realitzarà en el "EL LOCAL" de Sant Pere de Ribes, espai recentment recuperat per a la ciutadania. En aquest cicle, hi participaran periodistes de prestigi i ponents destacats en cadascuna de les temàtiques que es tractaran i comptarà amb la col·laboració de mitjans de comunicació i institucions públiques.

El Sr. Figueras va valorar molt positivament la capacitat de planificació i d'organització del ClubDeportiuRibes i especialment les accions de promoció que realitza dels hàbits de vida saludables entre els seus jugadors i jugadores en la seva secció formativa de futbol, que aquesta participant i beneficiant-se del programa + KESPORT, que està patrocinat per la Generalitat de Catalunya i gestionat per la Federació Catalana de Futbol.

El Sr. Moya, Regidor d'Esport, Promoció Econòmica i Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes va assenyalar que, gràcies a l'activitat i l'entusiasme de tots els membres del Club, s'estan realitzant canvis positius i notoris, en sintonia amb les polítiques que promou el consistori municipal de Ribes.

El president del ClubDeportiuRibes, el Sr. Santi Marin, va agrair les atencions rebudes i va convidar amablement al Sr. Figueras perquè pogués participar en algun dels actes d'aquest aniversari i especialment en l'acte de cloenda del mateix, que es durà a terme coincidint amb la celebració de les festes de Sant Pau a 2018. el Sr. Figueras, va mostrar un enorme interès per participar activament en el desenvolupament dels actes del 60è Aniversari del Club de Garraf.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!