Futbol 7

Gran partit del CE Nova Olivella amb el segon classificat

Plantilla del CE Nova Olivella. Eix

Es jugava la quinzena jornada de lliga de futbol 7, on el CE. Nova Olivella (setè classificat), visitava el camp del Nottingham Prisa (segon classificat).

El Nova necessitava puntuar, si o si, per no perdre l’estela de la victòria dels últims partits, i poder allunyar-se del vuitè classificat, el Frankfurt El Surtidor (a un punt), i del Recanvis Castañeda (a tres), i fer creure als seus aficionats en la remuntada. I l’equip de casa, uns tres punts super valuosos, per acostar-se al primer classificat, el Bar El rinconcito, a quatre punts, i poder aspirar al títol de lliga, que cada vegada queda menys.

Un Nottingham, que aquesta temporada fa por, pel seu potencial i la seva tècnica durant el que portem de lliga, i per la meva opinió, l’equip revelació…..i un Nova amb moltes baixes, que feia que no pintes bé, ni el partit, ni el moment…… però bé, l’equip de Jonay Reguera, sortia a agradar a la seva afició i amb la convicció de poder donar la sorpresa. I durant una estona, així va semblar que podia ser, però en quan l’equip de casa es va posar les piles es va acabar la primera part, i del no res, va arribar un 3 a 0, contundent.

A la mitja part, tot semblava donat i beneit, pel Nottingham, però Jonay Reguera, no baixava els braços, i encoratjava als seus nois a sortir la segona part a per totes, i així sembla que va començar la història… es va veure una segona part d’infart, on Víctor, anotava i posava el 3 a 1, i poc després, de golàs de fora l’àrea, Adri anotava el segon, i donava emoció a falta de cinc minuts pel final. Tot el Nova es tirava cap endavant, i el porter Àlex havia de fer intervencions de prou mèrit, perquè no caigués el quart. Però al final va faltar temps, i el Nova va acabar perdent per un gol, 3 a 2.

Una primera part que va sobrar, amb un resultat massa abultat, i una segona part molt meritòria pel equip olivellenc, que va merèixer més, mínim un empat. Jonay, a l’acabar el partit ens deia: ‘Hem sortit dormits a la primera part, i això ens ha matat, la segona en trec el barret pels meus nois, llàstima, hem tingut l’empat a les nostres mans, però no ha pogut ser’. L’actitud de l’equip aquesta segona part, ha estat aquelles nits de glòria que ens tenia acostumats aquest equip. Ara toca aixecar-se i tornar a lluitar per la victòria la pròxima jornada. Cada vegada queda menys, i cada partit és una final. A l’espera del partit del Frankfurt el Surtidor, el CE. Nova Olivella, mantindrà o no, la setena plaça.