Pins Bens, ja venim

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

C. T. SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04

CNBV 78 – 30 CEB El Papiol

Partit de la jornada 21 de lliga davant de El Papiol, equip que al partit de la primera volta a domicili, el grocs van treure endavant +30. Només va tenir història al primer quart que va anar igualat. Després al segon quart, amb les consignes tècniques i dos triples celebrats com una final d’Eurolliga per part del equip visitant, els vilanovins van dir prou i amb uns parcials de 26-12, 20-4 i 23-6, van tancar el partit. 78-30 i ara a jugar dimecres dia 15 a Sitges amb tota la confiança i tenint clar que s’han fet tots el deures per jugar-ho.
MVP per l’Arnau que va jugar un partit fantàstic, ple de força i feina. Quasi fa una esmatxada i va anotar un triple al pur estil Biriukov, com Robin Hood.

Gràcies equip per fer-nos gaudir com ho feu.

Sugri (9), Andreu (7), Ricard (6), Nil (3), Arnau (11), Rubén (11), Aleix (4), Carlos (14), Àlex (7) i Jordi (6). Baixes, Javi i Dani .Tècnic, Salva Pastó. Ajudant (absent) Miki Sanchez.

Parcials, 9-8, 26-10 (35-20) // 20-4 (55-24), 23-6 (78-30)

Estadístiques del equip 10/14 tirs lliures (71,4 %). Triples 12, (4 Carroll i 2 Ricard).