La tercera Sitges Rock Trail acull 400 corredors

Francesc Ferrer i Javier Puit guanyen junts la prova de 25km

Redacció Sitges 20-03-2017 12:47 Lectures 264
Arribada dels dos guanyadors de la prova de 25km.. Eix

Arribada dels dos guanyadors de la prova de 25km.. Eix

Un total de 390 corredors dels 427 inscrits varen participar dissabte en la tercera edició de la Sitges Rock Trail, la doble prova de cursa per muntanya de 12,5 i 25 quilòmetres, que organitzava el Centre Excursionista de Sitges. El recorregut pujava en ambdós casos cap el Puig d’en Boronet, i es dividia a la pista de les Basses. D’allà, els participants de la Speed Rock tornaven per les Basses fins al collet de la Fita i per un corriol de la Serra del Gegant, mentre que els de la Rock Trail baixaven a la riera de Vallcarca, passaven prop de la Font de Montseva, pujaven al coll de Vallgrassa i al Puig de Mata-Rodona, vorejaven Jafre i tornaven pel Coll de Pota de Cavall i la novetat del puig d'en Pacurri fins al collet de la Fita i la Serra del Gegant. Un gran ambient va presidir la prova, que va tenir el centre neuràlgic a l’Espai Jove del Parc del Rocar.

Pel que fa als premiats, la Sitges Rock Trail va ser guanyada per Francesc Ferrer i el sitgetà Javier Puit, que van arribar plegats a la meta amb un temps de 2:11:33, seguits molt a prop per Óscar Monclús. Pel que fa a la categoria femenina, el triomf va ser per Gisela Carrion (2:37:29), seguida Debora Cian i de Vanessa Garcia. Pel que fa a la Sitges Speed Rock, el jove Josep Morales va establir un nou rècord del recorregut (53:08), seguit per David Rovira i Gerard Cabestany. El podi de la prova femenina va incloure la sitgetana Vinyet Noguero, en el seu retorn a la competició i la seva estrena en modalitat de muntanya (1:09:24), Neus Guinovart i Montserrat Elias.

La prova es va poder disputar en total normalitat, i sense que s’hagués de lamentar cap incident destacable. A diferència de les dues primeres edicions, en aquesta ocasió va lluir el sol i una temperatura primaveral que va fer la cursa més agradable, i en alguns punts, fins i tot calorosa. Molts corredors han expressat una valoració positiva de la prova a través de les xarxes socials.

A la web de la cursa, es poden consultar totes les classificacions per categories, i al Flickr de la cursa (sitgesrocktrail), els àlbums d’imatges.

Un centenar llarg de voluntaris varen col·laborar en la prova, així com diverses empreses del Garraf i el Penedès. El Centre Excursionista de Sitges vol agrair a tothom qui ha col·laborat el seu suport a la iniciativa, que busca fer-se un lloc en l’atapeït calendari de curses per muntanya de Catalunya.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No