El CB Sitges aconsegueix una gran victòria a casa del líder

Recambios Gaudi C.B. Mollet 73 - Bàsquet Sitges “A” 76

Pau 13, Marc, Jordi 5, Roger 9, Edu 6, Saladié, Manel 3, Xavi 9, Mauro 2, Gonzálvez 22, Alex, Nacho 7, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 10-18  27-11  15-25  21-22

Partit a partit, són cinc contra cinc, el partit dura 40 minuts, fins que l’àrbitre no pita no s’ha acabat. TOTS els tòpics pels aires. El Bàsquet Sitges, el darrer classificat que feia 15 jornades que no guanyava, des del mes d’octubre del 2016, amb tres partits guanyats en vint jornades, visitava la pista del líder de la classificació, el C.B. Mollet. Des de que va perdre a la jornada sis al camp del segon classificat de dos punts 76-74, el C.B. Quart, que no havia perdut cap partit, 14 jornades invicte. Tot semblava indicar que aquesta pista no era la més apropiada per trencar les dues dinàmiques de cada un dels equips, amb un Mollet amb jugadors amb molta experiència i un cinc inicial farcit de jugadors de Leb Or.

Segurament per la posició a la classificació els jugadors del Vallès Oriental van sortir confiats i el Sitges els hi va endossar un 4-17 en els primers set minuts, que finalitzaria en un 10-18 al final del període. En el segon quart, el C.B. Mollet es posa les piles i comença a treure els pesos pesants de l’equip i empata el partit al minut sis, 24-24. I acaba marxant als vestidors amb vuit punts d’avantatge, 37-29.

Semblava que el somni dels del Garraf s’havia esvaït, i més encara quan a l’inici del tercer quart el Mollet aconseguia dotze punts d’avantatge, 41-29. El Sitges però, seguiria creient en les seves opcions i amb defenses alternatives de zona i individual i amb alguna defensa mixta en funció dels jugadors en pista del líder, aconseguia empatar el partit al minut vuit a 47 punts i al final del tercer temps, després de diverses alternatives només perdia de dos, 54-52. Al darrer quart a diferència dels anteriors partits en que un dels dos equips havia gaudit d’avantatges considerables i l’altra remuntava, les coses estigueren igualades i les alternatives el marcador foren constants. Minut dos 54-57, minut cinc empat a 59, minut set 66-65, el desgast en defensa passa factura al Sitges que per afrontar els darrers minuts perdia dos del pivots, Xavi i Edu. Uns darrers minuts d’infart amb un Roger Pérez com a únic pivot en pista i un Gerard Gonzálvez que amb 22 punts seria el màxim anotador del partit, no deixaren escapar la victòria i aquest cop si, el Sitges tindria la sort que en altres enfrontaments li havia faltat i guanyaria el partit 73-76.

Aquesta setmana l’Andorra ha perdut al camp de l’UBSA, 96-55, el que acosta una mica més la possibilitat de fugir del descens directe. Per contra l’UBSA, setè classificat és el proper rival del Bàsquet Sitges i l’Andorra rep el segon classificat el C.B. Quart.

Aquest dissabte a les 18:00 hores en el partit de Pins Vens, el Bàsquet Sitges té la possibilitat d’escapar de la zona de descens directe.