Futbol 7

El CE Nova Olivella a punt de donar la sorpresa

Plantilla del CE Nova Olivella. Eix

El CE. Nova Olivella s’enfrontava a una nova jornada de lliga, i sobretot al quart classificat de la divisió, l’Steaua Vilanova. Un equip que ha sabut mantenir-se a zona més alta de la taula, i encara tenir opcions pel títol de lliga.

Una primera part que començava molt igualada, amb oportunitats a les dues porteries, i que feia que passes per davant al marcador l’equip de Vilanova, al minut 3, després d’un fort xut des de fora de l’àrea, que Àlex (porter del Nova), va tocar, però que al final va entrar, 0 a 1. El Nova no baixava els braços, i continuava amb la seva tònica de toc de pilota, i intentant accedir a l’àrea rival, però no arribava el premi de la insistència, i pel minut 15, després d’un potent xut des de fora de l’àrea de Víctor, arribava l’empat al marcador, 1 a 1. Resultat just per el moment. Fins a la mitja part els dos equips ho van intentar i van tenir les seves ocasions, però el marcador no es va moure.

Jonay esperonava al seu equip veient la possibilitat de poder treure alguna cosa positiva al resultat. Començava la segona part, amb la mateixa dinàmica que la primera, ata, atac i atac, dels dos equips. Fins que al minut 16, l’Steaua trencava el marcador, amb el seu segon gol, amb un bon xut que es colava per la creueta de la porteria d´Àlex, i posava les coses difícils al Nova. Al veure el míster del Nova, Jonay Reguera, el resultat en contra i amb poc temps de partit per davant, va canviar el sistema de l’equip al camp, i sembla que van arribar moltes més ocasions, amb oportunitats de Tarín i Reche, amb xuts fora per molt poc, fins i tot, la situació de tenir a l’equip visitant acorralat dins al seu àrea, però al final una altre derrota pels nois de Jonay, i a l’espera que els perseguidors tampoc puntuïn.