Partit plàcid pel CB Sitges que derrota al Sant Adrià

Bàsquet Sitges “A” - U.B. Sant Adrià. Eix

Sènior  Masculí – Lliga EBA   – jornada 22a.

Bàsquet Sitges “A” 79 - U.B. Sant Adrià 64

UBSA setè classificat amb onze partits guanyats visitava Pins Vens amb un Sitges en ultima posició amb quatre partits guanyats. Tots dos equips varen jugar la Final de Copa Catalunya la darrera temporada amb victòria dels de Sant Adrià, com també en el partit de la lliga Catalana de la pretemporada i el partit d’anada de la primera volta de la Lliga EBA. Tres partits i tres derrotes dels del Garraf.

Cinc inicial del Sitges amb Velasco, Jordi, Pau, Edu i Roger, on l’UBSA prenia la davantera i el Sitges sempre a remolc a pocs punts. Amb un bon inici de partit del Jordi que anotaria els 8 primers punts del Sitges, per acabar el primer quart 18-20. En el segon període els del Barcelonès prenien distancia en el marcador amb uns Pol Basas i Alberto Reyes que des de l’exterior anotaven triples amb facilitat. Al minut cinc 23-29. El Sitges reacciona i aconsegueix arribar al descans amb dos punts d’avantatge 38-36.

Tercer quart amb una bona defensa del Sitges sobre el joc interior del Sant Adrià amb jugadors de molt de pes com Morales i molts centímetres com el Veneçolà nacionalitzat Luis Enrique Gonzalez, on els jugadors interiors del Sitges varen guanyar la partida amb un Roger 11 punts, Edu 11 punts i especialment Xavi amb 22 punts en tot el partit, que aconseguiren una renda de 16 punts d’avantatge 61-45 per afrontar els 10 darrers minuts. Lluny de relaxar-se o desconcentrar-se els de Piñero aconseguiren arribar als 20 punts d’avantatge en els primers minuts de l’últim quart 70-50, tallant tota esperança de remuntada que poguessin tenir els del Barcelonès. Plàcid final de partit, potser el primer de tota la temporada, pel Bàsquet Sitges. Resultat final 79-64.

La propera setmana el Bàsquet Sitges visita la pista del segon classificat el C.B. Quart, tot escalfant motors pel que ja segur serà el cap de setmana quasi decisiu, divendres 7 d’abril a Sitges i diumenge 9 d’abril a Andorra, Basquet Sitges VS B.C. Morabanc Andorra.

Pau 7, Marc, Jordi 8, Roger 11, Edu 11, Saladié, Manel 2, Xavi 21, Mauro, Gonzálvez 7, Alex  5, Nacho 5, Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 18-20  20-16  23-9  18-19