Futbol 7

El CE Nova Olivella goleja al cuer

Aquest passat dimecres el CE. Nova Olivella s’enfrontava a l’últim classificat de segona B, amb l’obligació d’obtenir els tres punts, per poder seguir aspirant a les sis primeres places de la classificació final.

Un Patates Fregides que començava donant guerra a la primera part, amb anades i tornades, dels dos equips. Un Nova que dominava de principi a fi i era el primer en avançar-se al marcador era el Nova Olivella, amb gol en pròpia porta d’un jugador del Patates a centre de Juan del Nova, que finalment l’àrbitre, donaria al jugador del Nova, 0 a 1. Però abans de la mitja part el Patates posaria la igualtat al marcador, amb un bon xut des de fora l’àrea, 1 a 1.

Una segona part on només tocava remuntar el partit i una bona jugada de Víctor feia que arribés l’1 a 2 pel Nova. Dani Tarin posava l’1 a 3 i deixava quasi sentenciat el partit. Arribaven ocasions pels dos equips i Àlex ho aturava tot, davant els davanters del Patates fregides. Abans d’acabar el partit el Nova, obra de Dani Salvatierra, sentenciava amb “la guinda” del quart i definitiu gol i acabava el partit amb un 1 a 4, per l’esperança. Un Nova que agafa moral, però que veu que encara fa falta molta feina. Un 10 als nois de Jonay Reguera.