Vela

La XVIII Regata la Petrolera compta amb la participació de Didac Costa

70 vaixells han confirmat la seva participació, sent l'edició més nombrosa i de moment la regata amb més inscrits del 2017 a Catalunya

Redacció Sitges 30-03-2017 16:37 Lectures 1841
Petrolera 2017. Eix

Petrolera 2017. Eix

El proper divendres 31 de març se celebra la XVIII Regata La Petrolera organitzada pel Club Nàutic Garraf. 70 vaixells han confirmat la seva participació, sent l'edició més nombrosa i de moment la regata amb més inscrits del 2017 a Catalunya, cal destacar la participació de Didac Costa, sent la primera competició que realitza després de completar la Vendée Globe, la volta al món en solitari sense parades ni assistència, una de les proves nàutiques més dures del món. Didac participarà amb el ‘Passion IV’ juntament amb Pep Costa en la modalitat de Creuer ORC A Dos.

La Petrolera és una regata emblemàtica degut al seu recorregut, sortirà divendres 31 de març des del Club Nàutic Garraf, rodeja la plataforma petrolífera Casablanca a Tarragona (la única de tot Espanya) per tornar al CN Garraf dissabte 1 d’abril. La regata és per a vaixells de Creuer en les classes de Solitari, A Dos i Tripulació i també per a Monotips Mini 6.5. L’arribada de la XVIII Regata La Petrolera es tancarà dissabte a les 21h, després es realitzarà al CN Garraf un sopar amb tots els participants i la posterior entrega de premis.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres