Lliga EBA

Missió impossible pel CB Sitges en la seva visita a Girona

Sènior  Masculí – Lliga EBA   – Jornada 23 a.

C.B. Quart-Germans Cruz 91 - Bàsquet Sitges A 69

Després de dues victòries consecutives, una d’elles al camp del líder, el desplaçament del Bàsquet Sitges a Girona per jugar al camp del tercer classificat el C.B. Quart semblava a l’abast dels del Garraf seguir amb la progressió. Diversos factors, però, feien d’aquesta missió una “missió impossible”. El Quart havia perdut la setmana passada a Andorra i se li complicava entrar a la promoció d’ascens, el Quart no havia perdut cap partit a Girona i el Sitges ja no podia jugar el factor sorpresa, després d’haver guanyat al camp del primer classificat, a més a més els del Garraf patien les baixes de Jordi per motius laborals, i tenien a Riu i Pau, tres dels cinc titulars de les darreres jornades, tocats i amb dubtes de poder jugar.

Bon inici de partit del Bàsquet Sitges que amb Nacho, Pau, Mauro, Roger i Edu manava en el marcador en els primers minuts de partit, fins que al minut set el Quart prenia el relleu amb un triple 13-10. Els darrers minuts del període van ser de domini local per finalitzar doblant el Sitges en el marcador 24-12, tot aprofitant la recaiguda en les molèsties de Riu, que és dubte pels decisius partits del proper cap de setmana. El segon període el Sitges tot i anar per darrera en el marcador manté les opcions i retalla una mica les diferències, minut sis 36-29, per marxar als vestidors 49-38.

Fins el minut set del tercer període el Sitges es creu amb opcions i lluita per entrar en el partit 57-49, però tres fatídics minuts on jugadors com el Nord Amèrica Kanis Bradley de 2,08, màxim anotador del partit amb 17 punts, feren molt de mal sota cistella del Bàsquet Sitges, amb els que s’hi sumen els 10 triples anotats pels exteriors dels de Girona, enfonsaren el Sitges per finalitzar el període 73-49. Els darrers 10 minuts de tràmit per finalitzar 91-69 i retornar cap a Sitges a l’espera del decisiu proper cap de Setmana.

El cap de setmana del 7-9 d’abril el Bàsquet Sitges es juga amb el Morabanc Andorra amb doble partit d’anada i tornada, pràcticament totes les opcions de poder entrar als play off per la promoció de permanència. El divendres 7 a Pins Vens a les 20:30 hores partit de la jornada 23 segona volta, i el diumenge 9 d’abril partit aplaçat de la primera volta de la jornada 11 per compromisos internacionals dels jugadors de l’Andorra.

Esperem que el Pavelló de Sitges recolzi els jugadors per afrontar aquest complicat partit front un Andorra reforçat per aquest últim tram de temporada amb un pivot Senegalès Nyang Wali de 2,06, MVP amb el Real Madrid del torneig Junior i Millor Pivot de la Eurolliga Junior, passa després per Estudiantes i debuta a l’ACB front el Pamesa València, i aquest divendres amb el Morabanc Andorra contra el Bàsquet Sitges amb partit oficial de la FEB.

Seguidors i aficionats del Bàsquet Sitges si voleu viure i veure un partit de Bàsquet vibrant ple d’al·licients no et pots perdre el d’aquest divendres a les 20:30 hores a Pins Vens.

Pau 14, Marc 5, Jordi, Roger 12, Edu 7, Saladié, Manel 2, Xavi 16, Mauro 2, Gonzálvez, Alex 5, Nacho 4, Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 24-12  25-26  24-11  18-20