Victòria davant un difícil rival

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04
CB Montpedros 45 - 49 Sènior masculí CNBV

Tarda de molta pluja que va dificultar l’arribada del equip a Santa Coloma de Cervelló. Instal·lacions fantàstiques i grades plenes. Ambient de bàsquet i moltes ganes de tornar a competir després de les dues darreres ensopegades patides.

Bon partit de sènior Vilanoví. Un dels més difícils que queden fins al final de temporada. La sortida groga va estar bona. Minuts de bon bàsquet que es veien contrarestat per la veterania i experiència del equip local. Tot i això, 12-18 a la finalització del primer quart. Els grocs per això no acabaven d’estar fins. Un rigorós parcial de 15-6 va tornar a ficar als locals al partit (27-24 i mitja part). El tercer quart va ser un intercanvi de cops, del qual van sortir victoriosos els grocs (37-36), encara que l’equip no acabava d’enlairar-se. Intents des de la banqueta de canviar la dinàmica. Alçada i pes a la pista (Rubèn, Aleix i Jordi). Cinquena del Carlos. Triple d’en Jordi amb un 41-41 que posava per endavant als vilanovins als 4 minuts. Arrel d’aquí, cap dels dos equips van estar capaços d’anotar cap cistella, ni de 2 ni de 3. Tot tirs lliures. En aquest període de temps (6 minuts) els locals van aconseguir anotar un 4/10 (40%) i el club nou bàsquet va anotar un 5/16 (31,25%). Per sort i els decisius, els que feien guanyar el partit, els va enxufar en Jordi, 3/ 4 (darrers tirs), un 75%, que va permetre guanyar el partit.

MVP del partit per tots els jugadors que van estar al pavelló. Se’l mereixeria l’Andreu, un gran Aleix, tots, però el que la va “petar”, el que va ficar un triple importantíssim i tres tirs lliures decisius, va ser en Jordi Mateo. Jugador del sots21. Un jugador de club. Moltes felicitats.

Destacar l’arbitratge que vam gaudir els dos equips. Vàrem arribar molt justos al final. Podríem haver perdut perfectament. Hauria dit exactament el mateix. Un exemple.

Proper partit el proper divendres dia 7 a les 22:00 a Cubelles.

CNB Vilanova: Sugri (5), Andreu (11), Ricard CAP, Nil (5), Arnau, Rubén (5), Javi, Dani, Aleix(5), Carlos (8), Àlex(2) i Jordi (8).  Tècnic Salva Pastó.

Parcials, 12-18, 15-6 (27-24) // 10-12 (37-36), 8-13 (45-49)

Estadístiques del equip 9/28 tirs lliures (32,1 %). 6 triples (2 Carlos).