CF Suburense B

Es retroben amb la victòria

El Suburense B no guanyava des de el 22 de gener amb 3 empats i 6 derrotes

CF Suburense B 3 – CF Sant Cugat Sesgarrigues 1

Un Suburense en quadre amb tan sols un canvi a la banqueta aconseguia després de nou partits de no fer-ho, una magnifica victòria davant el cuer, el Sant Cugat, tot en un partit molt pràctic dels sitgetans guanyant molt còmode per l’equip de Xavi Hereu, d’aquesta manera donava un pas endavant en la seva lluita per la permanència.

S’avançava el Suburense B al minut 21 després del llançament d’un corner que rematava de cap Guillem Viñola, el 1-0, però empatava el Sant Cugat de penal al 33, sent a partir d’aquí quan van disposar de molt bones arribades però sense premi pels sitgetans.

Seguint amb la mateixa tònica a la represa feien el gol que posava per davant als seus en Pau Almirall al 58, les lesions obligaven a sortir al porter de jugador, en Marc Muñoz, va haver de fer el mateix en Xavi Hereu degut a la lesió d’Eric Delgado, el definitiu tercer gol sitgetà arriba al minut 90 obra de Dani Puerto.

CF Suburense B: Albert Villagordo, Andreu, Eric Delgado, (Xavi Hereu 89) Guillem Diaz, Adrià Mateo, Almela, Sergi Plazas, Viñola, Dani Puerto, Pau Almirall, Adrià Sánchez i (Marc Muñoz 58).

El proper partit del Suburense B aquest diumenge al Camp del Piera, l’hora d’inici a les 12 del migdia.