Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell guanya 6 a 2 el Noia

El Moritz CE Vendrell va aconseguir una important victòria per 6 a 2 en el derbi penedesenc. Eix

El Moritz CE Vendrell va aconseguir una important victòria per 6 a 2 en el derbi penedesenc contra el Noia. Amb aquest resultat es manté sisè de l'OK Lliga i agafa distància amb els seus perseguidors.

El partit va estar dominat de forma clara pels homes dirigits per Jordi Garcia. Al descans es va arribar amb el marcador de 3 a 0. A la segona part el Vendrell va continuar imposant el seu joc. Amb el 6 a 0, es van donar minuts als júniors Iker Casado i Martí Zapater. El Noia va poder marcar dos gols en els darrers instants.

El proper dissabte 22 d'abril, a les 20:30 h, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Manlleu per disputar la 25a jornada de l'OK Lliga.

MORITZ CE VENDRELL (2): Roger Molina, Xixi Creus, Jordi Ferrer, Marc Navarro i Roger Rocasalbas - cinc inicial – Eloi Mitjans, Francesc Gil, Edu Fernández, Iker Casado i Martí Zapater.

CE NOIA FREIXENET (1): Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Ferran Rosa i Eloi Albesa -cinc inicial- Humberto Mendes, Arnau Xaus, Nil Roca, Sergi Aragonès i Luis Gil.

Gols: 1-0 (7') Roger Rocasalbas, de falta directa; 2-0 (12') Edu Fernández; 3-0 (16') Roger Rocasalbas, de penal; 4-0 (28') Eloi Mitjans; 5-0 (39') Francesc Gil; 6-0 (45') Eloi Mitjans; 6-1 (47') Aleix Esteller, i 6-2 (48') Aleix Esteller.

Àrbitres: Ribó i Burgos.

Targetes: blaves a Marc Navarro (6'), Pere Varias (8'), Jordi del Amor (31'), Nil Roca (40') i Xus Fernández (41').