Futbol 7

El CE Nova Olivella guanya per la mínima amb temporal inclòs

Debut del mister, Jonay Reguera com a jugador. Eix

Dimecres passat amb tota la pluja a sobre el CE. Nova Olivella jugava la jornada 19 de la Segona divisió comarcal de Futbol 7, amb el duríssim contrari a casa seva, el Recanvis Castañeda Neumaticos García. Amb molta pluja i amb dos equips molt ajustats a les banquetes, fins i tot, la falta d’efectius, va fer que debutés amb l’11 a l’esquena el míster del Nova, Jonay Reguera, amb fitxa també de jugador per culpa de les baixes.

Començava la primera part amb un Nova ja endollat des de el primer minut. Les ocasions arribaven una darrera l’altre, Dani Reche, Adrián, Dani Salvatierra, Víctor i sobretot el bon paper del porter del Recanvis, que feia que el marcador es mantingues a 0. Quan semblava que la primera part anava a acabar amb el resultat inicial, un centre de Dani Salvatierra, rematava Lluis de cap i dintre de la porteria de l’equip local sense donar ni temps a continuar, arribava la mitja part amb el resultat a favor del Nova, de 0 a 1.

Una segona part, que tenia la mateixa tònica de la primera, l’equip visitant seguia dominant el joc, i en ocasions a la porteria del Recanvis. Un Nova i un Recanvis que passaven els minuts i trobaven a faltar la poca banqueta disponible, després del gran esforç, amb les condicions meteorològiques adverses, un cansament total. Encara en els minuts finals, el Recanvis va estar a punt de marcar, però Àlex, el porter del Nova, va estar espectacular amb una gran aturada quan tothom donava el gol per fet. Acabava el partit amb victòria del Nova, i tres punts super importants, veient les poques jornades que queden per acabar la lliga.

La setmana vinent, dimecres a les 22h, partit complicat contra el Bar El Rinconcito, on el míster del Nova, Jonay Reguera, ens deia ‘esperem treure millor resultat que en el partit de la primera volta’.