Esport escolar

14 equips masculins i 7 femenins competiran a Vilanova al Torneig Cruyff Courts 2017

La fase prèvia es jugarà els dies 21 i 28 d'abril. El divendres 28 també es jugarà la fase final

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-04-2017 10:09 Lectures 2561

Un total de 21 equips de nens i nenes participaran enguany a la sisena edició del Torneig de futbol escolar Cruyff Courts que se celebra els dies 21 i 28 d'abril a Vilanova i la Geltrú.

Competiran 14 equips masculins de les escoles Canigó, Cossetània, El Cim, Escola Pia, Ítaca, Llebetx i Sant Jordi i 7 equips femenins de les escoles Canigó, Cossetània, El Cim, Ítaca, Llebetx i Sant Jordi. Algunes de les escoles han presentat més d'un equip.

La fase prèvia es jugarà els divendres 21 i 28 d'abril a partir de dos quarts de sis de la tarda. Els equips dividits en 6 sis grups jugaran dos partits de 10 minuts. El millor de cada grup passarà a jugar la fase final, que se celebrarà el mateix divendres 28 d'abril un cop acabin els darrers encontres de la fase prèvia.

Calendari fase prèvia dia 21Calendari fase prèvia dia 28

Enguany, i a causa de l'augment de nous camps Cruyff Court, els equips guanyadors de cadascuna de les poblacions hauran de jugar una semifinal per aconseguir el passi a la Final Nacional, que es jugarà a Igualada a finals de maig. Les semifinals es realitzaran per zones, també durant el mes de maig. En el cas de Vilanova i la Geltrú es jugarà el dia 19 de maig, i els rivals seran els nois i noies de Sant Boi de Llobregat.

El Torneig Cruyff Courts 6 vs 6 és un projecte impulsat per la Fundació Johan Cruyff que té com a objectiu esdevenir un espai de cohesió social a través de l'esport i dels seus valors integradors. El respecte i el joc en equip també són valors a potenciar i per això tots els participants signaran una pancarta amb el lema JOC NET, comprometent-se així a jugar segons les 14 regles que es poden trobar a tots els Cruyff Courts. El de Vilanova i la Geltrú està ubicat al final del Parc de la Torre d'Enveja. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No