Ok Lliga masculina

Llibre de fotografies: Club Patí Calafell 2011-2016 5 anys a OK Lliga

Redacció Calafell 20-04-2017 11:26 Lectures 439
Club Patí Calafell 2011-2016 5 anys a OK Lliga. Eix

Club Patí Calafell 2011-2016 5 anys a OK Lliga. Eix

Es tracta d'un llibre de fotografies d'en Jordi Montserrat, que ens fa reviure els últims anys de la vida del club patí, tot donant la importància que es mereix als cinc anys que el nostre primer equip ha jugat a l'OK lliga però, al mateix temps, sense oblidar el present i futur del club patí.

El llibre comença recordant l'ascens a la màxima categoria la temporada 2010/2011 amb fotografies del partit contra el CP Monjos i la festa-rua d'ascens posterior per a celebrar l'ascens del primer equip a OK lliga i l'ascens de l'equip de Segona Catalana a Primera Catalana el 04/06/2011.

A continuació, el llibre ens fa reviure, temporada a temporada, alguns dels partits d'aquests 5 anys a OK lliga, permetent recordar els jugadors i l'equip tècnic que han defensat el club patí en aquesta etapa històrica, i, a la vegada, fent-nos reviure l'ambient de suport a l'equip que s'ha viscut al pavelló Joan Ortoll.

El llibre també ens transporta a altres fites importants que ha viscut el club patí durant aquesta època, com el debut a la competició europea, concretament la participació a la copa de la CERS contra l'Sporting Clube de Portugal la temporada 2014/2015, o l'homenatge a Vicente Weiler al final d'aquella mateixa temporada.

Com no podia ser d'altra manera, el llibre acaba destacant el present i futur del club patí amb fotografies del primer equip -que enguany juga a Primera Divisió-, de tots els equips de club i del festival de la secció de patinatge artístic (concretament hi ha fotografies dels festivals de patinatge de 2014, 2015 i 2016).

En total el llibre té 124 pàgines, en les quals hi apareixen unes 600 fotografies.

Està disponible a l'oficina del club un exemplar de mostra per tal que el pugueu consultar. El preu promocional per a Sant Jordi 2017 és de 23 euros + 2 euros de donatiu pel club.

Xavier Palau, president del Club, ha manifestat al respecte: “La Junta del Club Patí Calafell presenta aquest llibre recull de fotografies d'en Jordi Montserrat. Com a president actual del CP Calafell em sento orgullós de representar aquests setze equips que tenim actualment junt amb els 49 patinadors/res de la secció de patinatge, que són el present i futur del nostre club.”

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No