Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell guanya 0 a 2 a la pista del Manlleu

El Moritz CE Vendrell va aconseguir una important victòria per 0 a 2 a la pista del Manlleu i es manté en la sisena posició de l'OK Lliga.

La primera part va ser igualada i es va arribar al descans sense estrenar el marcador A la segona part el Vendrell es va imposar amb gols de Marc Navarro, al minut 32, i de Roger Rocasalbas, al minut 42, de falta directa. També cal destacar la bona actuació del porter Martí Zapater.

El proper compromís d'OK Lliga del Moritz CE Vendrell el dissabte 29 d'abril, a casa, contra l'Alcoi, amb un canvi d'hora de l'habitual. El partit es jugarà a les 19 h en comptes de a les 20 h.

CP MANLLEU (0): Jordi Garcia, Aniol Mangas, Albert Grau, David Martí i Marc Prat - cinc inicial - Juli Anguita, Jaume Farrés, Adrià Ballart i Roger Rosanas.

MORITZ CE VENDRELL (2): Martí Zapater, Xixi Creus, Roger Rocasalbas, Marc Navarro i Eloi Mitjans - cinc inicial – Jordi Ferrer, Francesc Gil, Edu Fernández i Pelayo Sanz.

Gols: 0-1 (32') Marc Navarro, i 0-2 (42') Roger Rocasalbas, de falta directa.

Àrbitres: Sandoval i Tavera.