FUTBOL

La falta d'experiència passa factura al CF Cubelles

3 SAN MAURO:Isidro, Nogalés, Vilardell, Torres, Tomàs, Paco, Isco, Canin, Samu, Balle, Mili. També van jugar: Chiqui, Aitor, Triguero, Sillero i Crespo.

2 CUBELLES: Jaume, Javi, Joan, Emilio, Ivan O, Toni, Xavi, Isaac, Luis, Jordi, Òscar. També van jugar:Rafa, Pere, Dani.

Gols:0-1 Isaac (14'), 1-1 Mili (22'), 2-1 Isaac (55'), 2-2 Canin (76'), 3-2 Canin (86').

Àrbitre:Rodríguez Carrillo. Protestat. Va mostrar targetes grogues als locals Balle, Isco i als visitants Toni i Pere; i vermella al local Balle per doble amonestació.

El CF Cubelles haurà de treballar de valent si vol mantenir sense problemes la nova categoria. Els de Morcillo han guanyat un punt en dues jornades i ahir al camp del San Mauro van deixar escapar un partit que tenien guanyat.

Els blanc-i-blaus van començar d'allò més bé, i durant tota la primera meitat van jugar un futbol bonic. Van superar en aquest aspecte el seu rival, un Sant Mauro amb més ofici i experiència a la categoria.

Al minut 8, Javi va tenir una doble ocasió però no la va saber aprofitar, i tres minuts més tard era Jordi el que intentava batre Isidro. Finalment al 14', va ser Isaac qui, després d'una centrada d'Òscar i el refús del porter, va enviar la pilota al fons de la xarxa i va fer pujar el 0-1 al marcador.

Els del Garraf van continuar atacant i Òscar va tenir el 0-2 a les seves botes al 20', però els locals van saber reaccionar i a la jugada següent, primer Jaume i després Emilio van salvar el gol de l'empat en una ocasió molt clara. Dos minuts més tard, però, Mili va treure's un xut de sota la màniga que es va colar a la porteria defensada per Jaume de manera espectacular.
Tot i així, les coses semblava que es posaven de cara a la mitja hora del matx, quan Balle va veure la segona groga i va deixar el seu equip amb deu. Llavors, Xavi, Òscar i Jordi van disposar d'ocasions per avançar-se novament al marcador abans del de
scans.

A la segona, després de les ocasions de Joan i Jordi, Isaac va aprofitar una centrada d'Òscar per posar l'1-2 al marcador. Cap a la mitja hora de la segona, l'àrbitre no va veure un clar penal per mans favorable al Cubelles, que hauria sentenciat.

A partir d'aquest moment, els de Morcillo no van saber fer-se amb el control del matx i Canin, al 76' i al 86', amb dos xuts llunyans i potents i amb una mica de fortuna, va donar la volta al resultat. Va posar així, per primera vegada i definitiva, els del San Mauro al davant.