Flash

BÀSQUET. El Bàsquet Sitges debuta amb derrota a la copa Catalunya

El CB Sitges no va tenir un bon debut a la copa Catalunya. La visita a la pista del Grup Barna va esdevenir la primera derrota de la temporada, tot i que el partit va ser més igualat del que reflecteix el 86 a 69 final. El Grup Barna, un dels aspirants a l'ascens, va dur sempre la iniciativa, i amb un inici molt encertat va contrarestar el joc dels sitgetans, que es van entonar amb el pas dels minuts i va marxar el descans amb un desavantatge de 10 punts. A la segona part, es va veure el millor Sitges, que va intensificar la defensa i va augmentar el seu percentatge d'encert de cara a cistella, que es va situar a tan sols 4 punts (55-51), però aleshores l'equip local va reaccionar i es va fer justament amb la victòria. Per part dels del Garraf, cal destacar l'actuació de Reverté, que va anotar 27 punts; la feina sota els taulers d'Isaac i la direcció improvisada d'en Román, i la feina col·lectiva de tot l'equip que dirigeix un any més Magí Parra.