Flash

FUTBOL. El CF Vilanova femení perd en el seu primer desplaçament

El Vilanova femení va caure derrotat en el seu primer desplaçament de la temporada, al camp del Llers i per un contundent 3 a 0. Malgrat el marcador, el conjunt blau, que va comptar amb 14 jugadores per afrontar el partit, va gaudir a la primera meitat de moltes ocasions de gol, però la portera del Llers, sens dubte la millor jugadora del seu equip, va fer grans aturades i va evitar el gol d'un Vilanova que mitjançant Laura va estavellar una pilota al pal. Tanmateix, i malgrat dominar damunt el terreny de joc, va ser l'equip local el que es va avançar abans del descans, al minut 44, aprofitant una errada de la defensa vilanovina. A la segona part, les jugadores de Del Poza van sortir decidides a remuntar, però la sort no les va acompanyar i abans del quart d'hora del segon temps, a la sortida d'un còrner, l'equip local va marcar amb un cop de cap. Així les coses, el Vilanova es va trobar amb un 2 a 0 en contra i un Llers abocat a l'atac, que va sentenciar al minut 75 amb el que seria el 3 a 0 definitiu. Amb la derrota, doncs, les del Garraf tornaven a casa tot esperant la recuperació de les cinc jugadores que continuen lesionades.