Units per la Ela

L'esportista David Izquierdo Bel, especialista en proves ultraman, afrontarà a Vilanova el Repte 515 km Non Stop

L'objectiu del repte Units per la Ela és completar la distància d'una ultraman sense descans: 10 quilòmetres nedant, 421 en bicicleta i 84 corrent

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-05-2017 10:58 Lectures 5887
L'esportista David Izquierdo Bel, especialista en proves ultraman, afrontarà a Vilanova el Repte 515 km Non Stop. EIX

L'esportista David Izquierdo Bel, especialista en proves ultraman, afrontarà a Vilanova el Repte 515 km Non Stop. EIX

L'esportista David Izquierdo Bel, especialista en proves ultraman, es prepara des de fa dies per afrontar a Vilanova i la Geltrú el Repte 515 km Non Stop Units per la Ela.  Serà el proper 17 de juny i l'objectiu és completar la distància d'una ultraman sense descans: 10 quilòmetres nedant, 421 en bicicleta i 84 corrents. En total, 515 quilòmetres que vol realitzar en un temps de 35/38 hores que iniciarà el dia 17 a les 7 del matí i preveu finalitzar a les 3 de la tarda del dia 18 de juny.

Sota el lema  "L'acció més petita, és la intenció més gran", David Izquierdo Bel i la Fundació Miquel Valls impulsen aquesta iniciativa per donar a conèixer l'extrema necessitat de tots els afectats de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). David Izquierdo Bel s'enfrontarà a un repte personal sense predecentes, igual que els 4.000 afectats d'aquesta malaltia neurodegenerativa i de pronòstic mortal. David en solitari farà visible la necessitat de recerca per trobar tractament. El recaptació d'aquest repte anirà destinada íntegrament a Fundació Miquel Valls, que ajuda els afectats a tots els nivells assistencials a Catalunya.

La Fundació Miquel Valls és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i oferir suport a les seves famílies, així com la lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa. És l’única entitat amb aquesta finalitat social a tota Catalunya. L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu que actualment sense cura.

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament