Ciclisme

El ciclisme clàssic torna al Penedès aquest cap de setmana

Marxa cicloturista, exposicions i un col·loqui, a la setena edició de La Pedals de Clip a Sant Martí Sarroca

Redacció Sant Martí Sarroca 16-05-2017 11:36 Lectures 2832
Marxa cicloturista, exposicions i un col·loqui, a la setena edició de La Pedals de Clip a Sant Martí Sarroca. Ajt Sant Martí Sarroca

Marxa cicloturista, exposicions i un col·loqui, a la setena edició de La Pedals de Clip a Sant Martí Sarroca. Ajt Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca acull aquest cap de setmana, 20 i 21 de maig, la setena edició de La Pedals de Clip, que promourà un any més el ciclisme clàssic al Penedès. Diumenge 21 de maig tindrà lloc la marxa cicloturista, amb dues rutes, de 70 i 46 quilòmetres. Dissabte 20 de maig, però, començaran les activitats de La Pedals de Clip 2017 amb diverses exposicions i una xerrada sobre el món del ciclisme al Castell de Sant Martí Sarroca. La trobada és organitzada per la Unió Ciclista Vilanova amb el suport de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

La marxa cicloturista de La Pedals de Clip 2017 tindrà lloc el proper diumenge 21 de maig amb dues rutes, de 70 i 46 quilòmetres. L’inici serà a les 09.00 h del matí, al passeig Esportiu, i transcorrerà per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pista de terra fàcils entre vinyes, masies i bodegues.

La marxa no té caràcter competitiu i els participants, procedents d’arreu de l’estat i fins i tot de l’estranger, la realitzen amb bicicletes clàssiques o vintage de carretera, anteriors a l’any 1987. Als participants també se’ls recomana vestir roba i calçat de l’època, per donar un aire més clàssic a la matinal.

Durant tot el diumenge al matí, a l'esplanada del Castell hi haurà una fira dedicada al món de la bicicleta i productes de la terra, i a les 13h es farà entrega de recordatoris. En aquesta edició s’homenatjaran els exciclistes Pedro Muñoz, Ismael Lejarreta y a Marta Vilajosana.

Dissabte 20 de maig, a les 18.30h, el Castell de Sant Martí Sarroca acollirà la xerrada col·loqui L’experiència italiana amb els exciclistes professionals Pedro Muñoz, Ismael Lejarreta, Marta Vilajosana, Miguel Soro i el periodista Sergi Valdivieso, que serà el moderador.

Durant dissabte i diumenge es podran visitar exposicions al Castell relacionades amb el món del ciclisme, com la de pintura, de l'exciclista valencià i pintor Miguel Soro, o la de material ciclista i bicicletes, de la família Padullés.

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament