Play-off d'ascens a Segona B

Un gol de Fontanils en el descompte dóna un triomf d'or al Vilafranca davant l'Unión Adarve

Alegria despres del 2-1. Eix

Vilafranca-Unión Adarve 2-1

Més a prop de la segona ronda. Un gol in-extremis de David Fontanils en el minut 93 de partit ha permès aquesta tarda al Vilafranca guanyar l'Unión Adarve en el partit d'anada de la primera ronda del play-off d'ascens i acostar-se una mica més al somni de l'ascens. Ha estat una tarda màgica al municipal perquè els madrilenys de l'Unión Adarve s'han avançat a la primera part i el Vilafranca ha hagut d'aplicar dosis d'epica a la represa per a capgirar la situació.

De fet, en el descompte, tot semblava encaminar-se cap l'1-1, però en el minut 93 Víctor Oribe ha executat una falta des de la frontal que s'ha estavellat al pal i el refús l'ha aprofitat molt bé el central Fontantils per a superar Delas amb un xut imparable que ha entrat a mitja alçada. Ha estat un moment d'èxtasi que permet al Vilafranca pensar en la possibilitat d'accedir per primera vegada la seva història a la segona ronda d'un play-off.

Abans d'això, el duel ja havia resultat intens. En el primer temps, l'Unión Adarve ha sortit amb ganes i ha pressionat la porteria de Kilian, però el Vilafranca no s'ha arrugat i ha tingut les seves opcions. Amb tot, en el minut 40, una bona jugada d'atac de l'Unión Adarve ha acabat amb una rematada de Leo que ha suposat el 0-1 amb el que s'ha arribat al descans.

A la represa, el Vilafranca ha buscat obertament la porteria rival. En el minut 51 s'ha anul.lat un gol a Josu Rodríguez i en els minuts 52 i 57 Castillo i Aday han rondat l'empat. Finalment, en el minut 66, un insistent Josu Rodríguez ha acabat signant l'1-1. A partitr d'aquí, el duel ha entrat en una fase d'anades i vingudes que ha acabat amb el gol en última instància de Fontanils.

La tornada es disputarà el proper diumenge al Polideportivo Vicente del Bosque de Madrid a les 6 de la tarda. El Vilafranca haurà de defensar aquest 2-1 per aconseguir superar l'eliminatòria i fer història. Serà un enfrontament èpic.

FC Vilafranca: Kilian, Guti, Fontanils, Castillo, Eric Via, Medina (Josep Díez 75´), Boira, Víctor Oribe, Josu Rodriguez (Santi Triguero 83´), Jordi Oribe (Oscar Hernando 60´), Aday

Unión Adarve: De las Heras, Viti, Leo, Juanma, Darío, Cadete, Héctor, Alvaro Sánchez (Moré 68´), Angel (Agus 63´), Gianni (Goya 77´), Souza

Arbitre: Nicolás Garcelán Docio (València). T.G: Alvaro Sánchez

Gols: 0-1 Leo (40´); 1-1 Josu Rodriguez (66´); 2-1 Fontanils (93´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 1.800 espectadors