75 anys de la festa

El Vendrell presenta una cançó actualitzada de la Festa de la Bicicleta del Vendrell

Montserrat Carulla serà la convidada especial d'enguany

Redacció El Vendrell 25-05-2017 12:34 Lectures 2320

Ahir, al migdia, a la Sala Polivalent de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, els membres de la Comissió Jan Fusté Jaume Carbonell, Joan Güixens, Joan Josep Rovira, Rafel Rafecas i Xavier Rovira, van donar a la regidoria de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, el CD amb la cançó actualitzada de la Festa de la Bicicleta del Vendrell amb motiu dels seus 75 anys. La Comissió Jan Fusté ja havia fet una cançó quan s'encarregava de l'organització d'aquesta festa i ara van creure oportú donar-li un nou aire amb la col·laboració del músic Mikel Herzog.

D'altra banda, es va aprofitar l'ocasió per veure un vídeo en què els alcaldes i l'alcaldessa del període d'ajuntaments democràtics (Martí Carnicer, Josep Colet, Josep M. Llasat, Benet Jané i Helena Arribas) expliquen les seves anècdotes en relació amb la Festa de la Bicicleta. En aquest mateix vídeo hi apareixen els pregoners de la festa, el Capgros dedicat a Xavier Cugat, el presentador d'aquest any que serà el periodista Ernest Gili, l'organització i la convidada especial d'enguany, Montserrat Carulla.

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament