Segona Catalana

Debut desigual del Suburense a Segona Catalana

Els d’en Xavi Hereu juguen uns molt bons 25 minuts però acaben salvant un punt gràcies al seu porter Àlex

CF Suburense - Alt. Sant Just . Eix

CF Suburense 1 - Alt. Sant Just 1

El Suburense no passava de l’empat a un al municipal d’Aiguadolç en la seva estrena en el grup 3 de la Segona Catalana, els sitgetans van començar a un molt bon ritme gaudint de ocasions manifestes  per haver sentenciat als primers 25 minuts, després tot es girava com un mitjó sent el Sant Just qui va saber llegir millor el guió, realitzant un futbol ordenat i de toc fent molt de mal per les bandes, van poder  guanyar, les magnifiques aturades però del porter Àlex  Rodríguez salvava als seus de la derrota assegurant un punt.

Amb una molt bona posada en escena del Suburense fent que l’equip es mostres molt perillós en la seva línia d’atac fent el gol molt aviat, al minut 7 obra de Martí Ferret rematant una molt bona assistència, va fer creure que d’aquesta manera tot apuntava a decidir aviat, tenint-la  de nou Michel al minut 16 amb aturada genial del porter del Vallès, Jesús Ursue.

Com si fos efecte gasosa s’anava apagant els de Xavi Hereu que amb la lesió al mig del camp de Jordi Gallego encara posava mes dificultats, amb el gol en errada defensiva del Suburense al primer minut de la represa d’Alejandro Gonzalez, arribant els millors  minuts del Alt. Sant Just que es van trobar amb el porter Alex aturant tot, a la vegada que els va privar de sumar els tres punts, tot i això va poder marcar Salva al minut 70 però la pilota s’anava al travesser, arribant però a la fi d’un partit en que li va faltar més ordre i més control al mig del camp del Suburense que tot i que això acaba de començar  tindrà que treballar i molt aquests aspectes el cos tècnic de cara al propers compromisos.

CF Suburense: Àlex Rodríguez, Dani Alborch, Manu, Ricard, Jordi Gallego, (Ivo 40) Salva, Iniesta, Marc Navarro,  Gerard, Michel, Martí Ferret i (Joshua 65).

Alt. Sant Just: Jesús Urzue, Alex Palacios, Ignacio Palacios, Alex Cebrián (Adrià 70) Jon Antoni Gonzalvez, Alejandro Moya, Romà Lisbona, Pedro Raul, Sergio Morgado, (Eric Caralt 56), Roger i Juan Pablo Ortega.

L’àrbitre Alins Rodríguez amonestava als locals Jordi Gallego i Marc Navarro, mentre que als visitants amonestava a Àlex Cebrián i Romà Lisdona.

El Suburense es desplaça aquet dissabte al camp del Fuensanta Fatjo, que ve de perdre al camp de la Fundació del Alt. Vilafranca per 3-2, l’hora d’inici les 18 hores.