Ok Lliga femenina

Cata Flores fitxa pel CP Vilanova femení

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-09-2017 16:37 Lectures 2182
Cata Flores. Sylvainclement.fr

Cata Flores. Sylvainclement.fr

El Club Patí Vilanova ha tancat un acord amb la jugadora xilena Catalina Flores, de 18 anys, per incorporar-se a la disciplina del seu primer equip femení per la present temporada.

Malgrat  la seva curta edat, Cata Flores ha disputat ja dues Ok lligues femenines, la primera amb el club madrileny de Las Rozas i la pesada temporada a les files del Liceu de la Coruña. Tanmateix, ja ha disputat dos Mundials, el d’aquest any a Naijing, Xina,  en el marc dels Word Roller Games, i el passat a Iquique, Xile, on va ser la màxima golejadora i va portar la seva selecció a la cinquena posició, fita que li va valdre el guardó de millor esportista xilena d’hoquei patins aquella temporada.

Cata és una davantera golejadora que posa la cirereta a un equip femení que, de la ma de RD Impagos, aspira aquesta temporada a millorar els resultats de temporades anteriors.

Amb aquesta incorporació, el CP Vilanova tanca definitivament el seu equip femení amb la continuïtat de les dues porteres, Cate Ortega i Maria Briva, i les jugadores Maria Figuerola, Paola Pascual i Maria Córdoba, més les incorporacions d’Alba Ambròs, Daiana Silva, Pati Miret i Cata Flores.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres