Bàsqueta

L'AB Vendrell s'estrena aquest proper diumenge a Primera Catalana

Els taronges rebran la visita de l’ UB Sant Adrià B, diumenge, 18.00 hores, a Coma-ruga

Carles Ambrona El Vendrell 12-09-2017 10:12 Lectures 631
Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Aquest proper diumenge, l’equip vendrellenc debuta oficialment a la primera catalana, després del brillant ascens de la temporada passada. Els de Marc  Rovirosa, s’estrenaran a casa, davant un bon equip com és l’UB Sant Adrià B, que visitarà a les 18.00 hores, el pavelló  de Coma-ruga. 

Amb un equip molt compensat i que ha tingut tres altes, respecte al curs anterior, els del Vendrell semblen preparats per iniciar una temporada, en una categoria molt competitiva, la sempre exigent primera catalana. La permanència, què estarà molt cara, després de les reestructuracions en les categories, que vol fer la federació, sembla l’objectiu dels taronges, encara que no renuncien a res amb el pas de les jornades.

Els del Baix Penedès, s’han preparat per afrontar aquest nou repte, en una brillant pretemporada, on s’han enfrontat a cinc equips, quatre d’ells de Copa Catalunya, amb resultats força prometedors. Així, doncs, diumenge tots els aficionats vendrellencs tenen una cita al pavelló de Coma-ruga, per veure el debut del conjunt taronja. 

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent