Hoquei patins

El Vendrell perd 4 a 3 a la pista del Palafrugell en el seu segon partit de la Lliga Catalana

Redacció El Vendrell 13-09-2017 12:45 Lectures 497
CE Vendrell - CP Voltregà. Eix

CE Vendrell - CP Voltregà. Eix

El Vendrell va perdre 4 a 3 a la pista del Palafrugell en el seu segon partit del grup D de la Lliga Catalana.

Al descans es va arribar amb un empat de 2 a 2 i els gols del Vendrell els van fer Edu Fernández, de penal, i Joan Lluís Mudarra. A la segona part els locals es van posar amb un 4 a 2. Iker Casado va retallar distància, però amb el 4 a 3 es va arribar al final del partit.

Ara, el grup D té un quàdruple empat i, per tant, tots els equips tenen opcions de classificació per als quarts en la tercera jornada. Els dos primers de cada grup jugaran el 19 de setembre l'emininatòria per anar a la fase final.

Així doncs, tot i el desplaçament a Calafell, en el partit del proper divendres 15 de setembre, contra el Voltregà, l'equip necessitarà el suport de tothom per fer un bon resultat i continuar endavant en la competició. El partit començarà a les 21:30 h. L'entrada serà gratuïta.

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent