Superioritat del Sitges decidint en 20 minuts

Els de Rafa Porras van començar oferint un joc vistos però li faltava continuïtat

UE Sitges – Òdena. Eix

UE Sitges 2 – Òdena 0

Segona victòria consecutiva de la UE Sitges en aquest cas davant un Òdena que en els darrers enfrontaments havia generat moltes dificultats i que en aquest cas es va veure sorprès per una sortida demolidora del Sitges que en 20 minuts marcava dos gols i enviant una pilota al travesser, és cert que desprès baixava la intensitat però tot i això gaudia d’ocasions per acabar de golejar a la segona meitat.

Quatre minuts trigava el Sitges en inaugurar el marcador, un desequilibri realitzat per Àlex Pérez que veu el forat que fa Alonso, l’assisteix i aquest no perdona el 1-0, tot en una sortida sensacional per part de els d’en Rafa Porras que ho estava bordant, en una magnífica jugada realitzada per Alonso al minut 16 es rematada per un Àlex Pérez controlant i executant el 2- 0, el mateix Alonso envia la pilota al pal en un magnífic tir al minut 21.

A la segona meitat ja sense Alonso al terreny de joc substituït als darrers minuts de la primera part per lesió ho notava l’equip que en aquest cas amb un mig del camp molt jove potser li va faltar més control, tot i això gaudien d’ocasions per haver aconseguit un resultat molt més ampli això si, mostrant la seva superioritat davant d’un Òdena que va voler però no va poder.

UE Sitges: Roger, Fran Candel, Carrasco, Bernat, Enric (Gerard 90) Victor, Rodríguez, Albert (Pablo 81) Marc Martínez, ( Marc Montaner 81) Àlex Pérez, (Rubèn  Cortez 67) Alonso i (Raul 15).

L’equip es desplaça aquest diumenge al camp de la Martinenca que de dos partits jugats ha sumat només un punt, l’hora d’inici les 12 hores.