Sènior femení

Inici de lliga esperançador

El sènior femení debutava diumenge a segona catalana amb desplaçament a Barcelona, per a jugar contra el CIC. I va aconseguir la primera victòria

CB Cubelles . Eix

CB Cic A – Bar La Nena CB Cubelles 53-57.

Va ser un partit igualat de principi a fi. I dur. No brut, però si amb constants contactes, mostra del que l'espera a l'equip en aquesta categoria.

Inici de partit molt entonat per a les cubellenques que aconseguien imposar-se en atac (2-7 minut 4). Reacció local gràcies als tirs lliures que les va permetre retallar, final de quart 13-14. Al segon quart va continuar l'intercanvi de cistelles i s'arribava amb màxima igualtat (empat a 27) a la mitja part. Al tercer quart, les locals van apretar una mica més, però les cubellenques van saber aguantar el resultat igualat.

Es començava l'últim quart i les cubellenques van aprofitar uns moments d'efectivitat ofensiva des de la mitja distància amb una bona defensa per aconseguir una renda de 6 punts (43-49 minut 35). Les locals van intentar tornar al partit però les cubellenques van estar força encertades en defensa i malgrat alguna precipitació ofensiva, l'efectivitat als tirs lliures van donar una merescuda victòria.

Destacat: Reacció de l'últim quart i l'actitud de la banqueta.

A millorar: Pèrdues de pilota no forçades.

CB Cubelles: 4.Andrea(4), 7.Berta(1), 8.G.Miró(8), 10.Este(15), 11.Jessi(-), 12.Mery(13), 14.Noe(0), 15.Marta(-), 21.Ruth(5), 24.Paula(-), 35.G.Vendrell(0), 33.Ari(11)

Entrenador: Siscu Martin

Parcials: 13-14, 14-13(27-27), 13-12(40-39), 13-18(53-57)