Victoria treballada en el primer partit de lliga del sènior femení

El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova 70 – Sagrada Familia Claror A 59

Jugadors: Helena (9), Marta, Anna (13), Sara (8), Eli (10), Anabel (7), Laura (11), Marina (7), Carla, Xenia (5), Paula

Absències: Elena

Parcials: 10-19, 21-10 (31-29), 21-13 (52-42), 18-17 (70-59)

El sènior femení del samà iniciava una nova temporada a 1a catalana amb molts canvis, tant de jugadores com de tècnics. El bon treball fet durant la pretemporada calia veure’l reflectit durant la competició.

Inici de partit amb nervis per part de les vermelles, unit al gran encert de les visitants en el tir exterior, propiciava que aquestes s’escapessin ràpidament en el marcador fins a tenir una màxima de 13 punts a favor (16-29 minut 16). A partir d’aquest moment, les locals comencen a treballar en defensa, ofegant a les visitants contínuament i veient cistella amb més facilitat, arribant al descans amb avantatge gràcies a un triple sobre la botzina.

Les claus eren clares: seguir amb una bona defensa i tenir paciència en atac. A la represa, tot i que les visitants es tornaven a posar per davant, les samistes van seguir treballant de valent i amb bones accions de penetració i tir agafaven una màxima avantatge de 17 punts. Finalment, degut a pressions i zones de les barcelonines la diferència final quedava en 11 punts.

Bon inici de temporada de les noies entrenades per Vicky Marcos davant de la seva afició. Toca seguir treballant de valent i millorant dia a dia.

El proper partit es jugarà dissabte a les 17’45 a casa del Manyanet Reus en el primer desplaçament de la temporada.

Dues parts ben diferenciades i derrota en el debut a Federació

Bàsquet Samà Vilanova MMB 31 – AB Cunit 60

Jugadors: Joel, Oscar, Jan, Adrià, Pau, Alex, Victor A, Marc, Victor V i Xavier
Parcials: 5-5 / 1-5 / 2-14 / 0-10 / 9-0 / 6-5 / 5-5 / 3-16

El mini masculí de 1r any debutava aquest any a Federació després de fer un molt bon paper a la lliga comarcal.

El partit es presentava difícil, contra un equip de 2n any com es el Cunit i el qual jugava amb un bon bàsquet. Nervis i il·lusió abans de l’inici del partit.

Bon començament de partit, en el qual la bona defensa suplia la falta d’encert en atac. A partir del 2n període i fins al descans, desconnexió total. Parcial de 3-29 a favor dels visitants i l’equip samista desaparegut a la pista.

La tornada del descans es va veure un partit totalment diferent, els vermells van sortir convençuts i aquesta mentalitat es va veure reflexada al camp, on es va tornar a entrar al partit. Semblava que es podria lluitar fins al final, però a l’últim període altra vegada desconnexió i parcial desastrós en contra. I derrota en el debut.

Dues parts ben diferenciades en un mateix partit, una en que es lluita i es planta cara davant el rival i una segona on es deixa de jugar i ens passen per sobre.

El treball durant aquest primer mes d’entrenaments es bo, i de ben segur que aquesta derrota farà veure als joves jugadors samistes que s’ha de seguir donant passos endavant per a millorar.

Ara toca seguir treballant dur, aprendre dels errors i ajudar-nos entre tots per a ser un equip.