Primera Catalana

El CE Vendrell guanya 7 a 4 el Cerdanyola

CE Vendrell - Cerdanyola. Eix

En la segona jornada de Primera Catalana, el CE Vendrell va guanyar 7 a 4 el Cerdanyola CH i se situa en la 9a posició de la classificació del Grup B.

Els primers minuts de la primera part van ser de domini clar del Vendrell i al minut 6 ja es va posar amb un 3 a 0 en el marcador, amb gols d'Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Joan Esteve. Però el Cerdanyola va reaccionar i al descans es va arribar amb un empat a 3 gols. A la segona part va continuar la igualtat fins que, al minut 37, els visitants van fer la seva desena falta d'equip i Iker Casado va aprofitar la falta directa per fer el 4 a 3. Dos minuts després, el Cerdanyola va respondre tornant a empatar el partit, però en pocs segons Joan Esteve va fer el 5 a 4. En els deu minuts finals el Vendrell va aguantar aquest gol de diferència i, en els darrers segons, Joan Esteve i Iker Casado van establir el 7 a 4 definitiu.

El proper dissabte 30 de setembre, a les 21 h, el CE Vendrell jugarà a la pista del Monjos.