Segona Catalana Grup 3r, 2017-18

Juguen per no perdre però reben tres gols

El marcador final no fa justícia al presenciat però dos errades en defensa sentencia a la primera meitat als sitgetans

Espluguenc CFA 3 – CF Suburense 1

Ni el Suburense va jugar tan malament per encaixar els tres gols, ni el Espluguenc va jugar tan bé per treure tanta renda del partit, fou l’equip sitgetà el que es va mostrar més generós fins encaixar el primer gol a la primera mitja hora, tot i això va saber reaccionar mostrant les seves armes, un cop més dues errades en la línia de darrera passava molta factura que no va saber contrarestar, tot i que als primers minuts de la represa generaven  perill amb poc encert, van acabar rebent massa càstig davant un Espluguenc que sense fer gaires mèrits per guanyar seguien sumant de tres en tres.

Dos regals en defensa van acabar sentenciant al Suburense quan millor estava controlant, la primera en un sacada de banda va generar una superioritat local que Vidal es va encarregar de fer el primer local al minut 30, amb l’empat d’Ivo al 34 després d’un servei de falta de Jordi Gallego es feia justícia al que estaven oferint uns i els altres, una cessió al porter al minut 41 que Alex no trencava i si sorprenentment agafava la pilota castigat amb falta va servir per que els d’Esplugues s’anessin al descans pràcticament amb la feina feta sense fer gaire amb el 2-1.

Sense poder de reacció encarava la segona meitat l’equip sitgetà, tenint per la seva part molta més arribada l’Espluguenc amb molt bona resposta en aquest cas del porter Alex, ni el fet de treure tota la artilleria que li quedava per part del cos tècnic del Suburense va canviar res i si arrodonien la renda els locals amb el gol al minut 89, deixant a l’equip molt tocat després de jugar un partit que de nou es repetia el guió sumant la tercera derrota que els col·loca cuers a la taula amb un punt.

Espluguenc CFA: Quim, Manu, (Koyuela 63) Lanceta, Hinojo, José, Edgard, (López 54) Vidal, Armand, (Guillem 89) Edu, Munné, (Dani 59) Manel i (Gerard 87).

CF Suburense: Àlex, Dani, Manu, Ricard, Gallego, Michel, (Viñola 59) Ivo, Geri, Iniesta, (Salva 74) Marc Navarro, (Martí Ferret 59) i Valbuena.

L’àrbitre Tallon Silva amonestava als locals Manu, Hinojo i Armand, mentre que als visitans Gallego, Geri i Valbuena.

Un Suburense tocat rep al Gornal aquest diumenge al punt de les 17 hores, tercer per la cua amb tan sols tres punts.