Bones sensacions tot i la derrota

El sènior femení del CB Cubelles, s'enfrontava a l'equip de Viladecans i perdia per 56-63

Bar la Nena CB Cubelles 56 - B.F. Viladecans B 63

A l'inici del partit es van repartir canastes pels dos equips, tot i que les visitants, amb una defensa més dura, trobaven forats per possar-se al capdavant del marcador. Ens trobavem davant d'un equip com molts d'aquesta lliga, dur i amb intensitat. A l'inici del segon temps, les blaves s'apropaven a les contrincants tenint un joc més fluït on les pilotes entraven i sortien dins de l'ampolla provocant així més oportunitats. Encara que la defensa visitant seguía sent dura, les locals es van possar a treballar i van endurir la seva defensa finalitzant el quart empatades al parcial i dos abaix al marcador.

Al descans, a les noies sel's hi demanava paciència, un joc que s'havia treballat i una mica més d'empenta a l'hora de defensar. Però per sobre de tot, cap.

S'inicià el tercer temps, i la repartició de canastes seguía per igual, era un partit on havíem de lluitar, ningú ens regalaría res. Però les cubellenques, van seguir lluitant i creant oportunitats de joc que feien que l'equip visitant no marxés al marcador. Al finalitzar el tercer temps, era moment de donar l'empenta necessària per a possar-se per davant, tot i que la paciència i el cap havien de seguir funcionant en atac. Es va iniciar l'ùltim quart i va continuar el repartiment de canastes, però un bon parcial de les visitants i un joc una mica més precipitat de l'equip local, feia que les visitants agafessin distància al marcador. Unes bones ùltimes jugades de les blaves només feien que maquillar el marcador per finalitzar el partit 56-63.

CB Cubelles: 3. Ari(14), 6. Andrea(16), 7. Berta(0), 8. G.Miró(2), 10. Este(7), 11. Jessi(-), 12. Mery(6), 13. Marta(-), 14.Noe(2), 15. Ruth(7), 24. Paula(-), 35. G.Vendrell(2),

Entrenador: Siscu Martin

Parcials: 13-16, 13-13(26-29), 13-12(39-41), 17-22(56-63)