Segona Catalana

La millor estrena possible

El CPS Sitges decideix al primer temps trobant-se amb el gol, però acaba patint en el tram final

Les noves incorporacions del sènior A del CPS Sitges . Eix

CP Vilafranca 3 – CPS Sitges 4

El CPS Sitges sumava el primer triomf del campionat no abans de partir i treballar de debò en un partit que se li posava molt bé als primers minuts però que la permissivitat arbitral així com la reacció dels vilafranquins van fer suar tinta als de Carles Busquets, que van saber gestionar els instants finals tot el cúmul d’adversitats trobades.

Dos gols en set minuts de Sergio Pérez començava a marcar el signe del matx en un molt bon inici dels sitgetans, arrodonint els primers 25 minuts amb un tercer gol també materialitzat pel mateix jugador, en Sergio Pérez.

La segona meitat però va començar a canviar el rumb, patint una directa així com un xut des de el mig de la pista servia per escurçar diferències, entrant l’equip local dins del partit, però la reacció del Sitges no trigava en arribar amb un quart gol del golejador del partit, posant emoció el Vilafranca en les acaballes amb el 3-4 havent de patir els darrers quatre minuts però aconseguien sumar els primers tres punts i el millor a pista contraria.

CPS Sitges A: Àlex Leon (Colo) Jordi Guardià, Isaac Martínez, Javi Guerrero, Gerard Camarasa, Aleix Pajares, Eloi Fernàndez, Sergio Pérez, Alex Ortega i Alex Raventós

Aquest dissabte al pavelló de Pins Bens el CPS Sitges A rep a l’Amposta a les 19´30 hores.

Mentre que aquest diumenge a les 18 hores s’enfronta el primer equip del CPS Sitges davant el B partit corresponent a la primera jornada de lliga.