Una lliçó que havia d'arribar

Aquest vegada, el sènior femení del CB Cubelles es traslladava fins a Barcelona per a enfrontar-se al Martinenc

CB CIC A – Bar La Nena CB Cubelles 53-57

El començament del partit, les noies de Cubelles surten molt fluixes en defensa, cosa que, juntament amb la pressió de l'adversari, fa que ràpidament l'equip local fes un parcial de 10-0. Minut a la banqueta visitant, es demanava una pujada de intensitat que va aparèixer cap al final del primer temps, podent així retallar una mica de distància al marcador.

A l'inici del segon quart, les cubellenques sabien de la importància de perdre més boles ni regalar cap punt. Van treballar dur per a retallar punts poc a poc, però la força i la intensitat de les rivals feien les coses molt difícils, tot i així la intensitat de les noies de Cubelles entrava en una progressiva ascendència, millorant el joc de conjunt tant en atac com en defensava i això feia que les locals tinguessin que treballar més per aconseguir punts.

Al tercer temps, les cubellenques sortien molt concentrades, fins al punt de tenir un apropament al marcador fins una distància de només 9 punts, gràcies a la intensitat que s'hi va posar. Les locals van reaccionar i la distància tornava a augmentar. Després d'un final de quart, amb un parcial de 1-6, es guanyava el tercer temps i es retallaven punts.

Últim quart, i a la banqueta del Cubelles s'hi demanava cap, els nervis no podien actuar. Tot i això, les cubellenques no van aconseguir mantenir el ritme de partit necessari, i després d'uns moments de tensió, es va abaixar la guàrdia, moment que va aprofitar el rival per a augmentar el resultat.

Destacat: Sabem que tenim que treballar amb més exigència.

A millorar: Pèrdues de pilota no forçades.

MVP: Mery

CB Cubelles: 4.Andrea(4), 7.Berta(1), 8.G.Miró(8), 10.Este(15), 11.Jessi(-), 12.Mery(13), 14.Noe(0), 15.Marta(-), 21.Ruth(5), 24.Paula(-), 35.G.Vendrell(0), 33.Ari(11)

Entrenador: Siscu Martin

Parcials:   17-10, 24-16(41-26), 18-20(59-46), 19-9(78-55)