Primera Catalana

Tercera victòria consecutiva de l'AB Vendrell després d'una gran remuntada

Els taronges treuen l’orgull amb el partit costa amunt, què els dóna 63-69, el triomf a la pista de l’IPSI

Ipsi - AB Vendrell. Eix

Els de Marc Rovirosa segueixen sumant victòries en aquest inici de temporada, dissabte passat, van aconseguir la tercera consecutiva, per 63-69 a la pista de l’IPSI. Va ser un triomf molt treballat, i què va arribar després d’una gran reacció dels vendrellencs, quan anaven a remolc del rival, clavant un parcial determinant, recolzats en la defensa,  a cavall entre el final del tercer quart i l’inici de l’últim, què va capgirar el resultat, de manera favorable pels visitants.

Després de tres jornades disputades, els del Baix Penedès, es situen amb un balanç de 3-0, a la part alta de la taula, en aquest inici de curs. El partit va començar amb un alt ritme de joc i intensitat per part dels dos conjunts, l’intercanvi de cistelles era constant, arribant-se amb un 18-17 a la fi del primer quart. Els locals van imposar en aquest segon període, una defensa molt més intensa, què va provocar errades i precipitació en els visitants, quatre punts anotats en sis minuts, què donaven 28-21, la iniciativa a l’IPSI; un triple d’Alejandro Cereto, donava aire als taronges, què veien com marxaven amb un 34-27 en contra, al descans, després d’un parcial de 16-10, en aquest segon quart.

A la represa, els de Barcelona, mantenien el nivell defensiu, trobant espais dins la zona taronja què els permetia anotar amb facilitat, davant un Vendrell perdut, què se li complicava 48-34, el matx, a manca de quatre minuts de tancar aquest tercer període. Però, quan pitjor pintava el panorama, els visitants van treure l’orgull, esgarrapant al darrere, les transicions ofensives d’Oriol Mateu, l’empenta d’Omar Francisco i el domini en el rebot, dotze al final del partit de Yero Thiam, van capgirar la dinàmica, amb un conjunt local superat, què tenia moltes dificultats per anotar; amb tot això, l’encontre va canviar de mans, després d’un parcial de 4-25, a cavall entre la fi del tercer període i l’inici de l’últim, què suposava un 52-59 a set minuts del final. A partir, d’aquí, els vendrellencs van saber jugar amb el marcador favorable, amb un Marc Molina molt actiu, intercalant defenses zonals i individuals, malgrat les escomeses dels locals 60-65,  a dos minuts de la fi i sentenciant des del tir lliure, avortant qualsevol reacció del rival.

Ara, els vendrellencs descansaran, el partit d’aquest  diumenge davant l’Sferic Terrassa s’ha ajornat, fins l’1 de Novembre, així doncs, el proper encontre serà, el 21 d’Octubre a la pista de l’Àguiles.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (8), Solé (6), Mateu (21), Trouvé, Thiam (6), M. Molina (13), Francisco (8), Luna (5), Casado i O. Molina (2). 3/18 triples, 20/26 tirs lliures, 21 faltes.

Parcials: 18-17, 16-10 (34-27), 18-24 (52-51), 11-18 (63-69).

Victòria solvent del sènior femení i triomf del sènior B

El sènior femení sumava la segona victòria consecutiva en aquest inici de temporada, les taronges es desfeien per 55-47 de La Pobla-CBT, en un partit molt complet de les vendrellenques, què lideren el grup 3, de la tercera catalana, després de dos victòries en els dos primers partits. El proper encontre, serà a la pista del Bàsquet Teresianes.

El sènior B s’entrenava amb victòria al campionat territorial, al derrotar per 73-46 al Bàsquet Base Tarragona, en un partit plàcid pels taronges. Dissabte rebran la visita del Torreforta B.