Ensopeguen amb els mateixos defectes de les darreres derrotes

Els gols de Marc Navarro i Michel insuficients per controlar un partit que s’escapava en moments puntuals

Plantilla del CF Suburense . Eix

Club Junior FC Sant Cugat 4 – CF Suburense 2

Quarta derrota consecutiva del Suburense en aquest cas al camp del Junior després d’un partit en en que un cop més l’equip es va convertir en víctima de les seves pròpies errades, les sensacions però que donaven sobre tot a la primera meitat generava esperances en els  inicis del partit, gaudint de tres ocasions manifestes per poder obrir la llauna, el regal en forma de gol als primers 12 minuts pels locals, tornava a la realitat dels darrers partits jugats, d’aquesta manera seria molt complicat sortir de Sant Cugat amb punts, acabant claudicant un cop més tot i oferir una molt bona imatge que al cap i a la fi no va servir per sumar.

Qui ho havia de dir als primers compassos del partit, sobretot als 10 minuts inicials tal i com estava jugant i arribant el Suburense que sortirien d’aquí sense sumar,  la van tenir i molt manifestes però faltant encert, la de Michel que s’anava fora al sis minuts, el passi de Marc Navarro per Geri no arribant per pels al minut 8, o la de Marc Navarro al minut 9, a la primera que tenia el Júnior guanyant la posició el local Vallespí que de cap va batre a Marc Muñoz el 1-0 , el Suburense però va seguir pressionant enviant una pilota al pal Marc Navarro, fent el segon els locals en la segona que tenien amb el servei d’un corner que Vallespí la posava dintre, per emmarcar va ser el  gol de Marc Navarro amb túnel inclòs amb un tir de traca i mocador, un gol el 2-1 al minut 32 amb el que es va arribar al descans.

A la represa, al primer minut, un altre regal del Suburense deixava pràcticament sentenciat el partit amb gol del local Aaron, posant la guinda el quart de Raul quan més controlaven els locals, a falta de dos minuts en una molt bona jugada d’atac d’un Suburense que malgrat tot no llançava la tovallola en jugada iniciada per Marc Navarro, el davanter Michel posava el definitiu 4-2 final en el dia del bon debut de Jon Aida.

Fitxa Tècnica

Club Junior FC Sant Cugat: Pulido, Puier, Moretones, Sánchez, Bartomeus, Ferrer, Aaron, (Victor Rodríguez 87) Garriga, Pérez, (Jimmi 46) Menéndez, (Futbol 46) Tàrrega, (Cuix Casat 80).

CF Suburense: Marc Muñoz, Dani Alborch, Manu Muñoz, Adrià Freixas, Ricard Vallès, (Vallbuena 72) Joan Aida, Salva Milà (Jano 76) Michel Justino, Gery, (Sergi Plazas 48) Iniesta i Marc Navarro.

L’àrbitre, Martínez Damea, no amonestava a cap local però si als jugadors del Suburense Valbuena , Jano i Marc Navarro.

El proper partit el Suburense el juga aquest dijous, el partit ajornat del 1 d’octubre al municipal d’Aiguadolç, reben al penúltim classificat el Gornal l’hora d’inici les 17 hores.

Mentre que el diumenge rep al Municipal d’Aiguadolç al quart classificat el Prat B.