Copa Catalunya

Victòria del CB Sitges amb un equip totalment renovat

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 2a.

Circol Cotonifici de Badalona 65 - Bàsquet Sitges “A” 69

El primer equip del Bàsquet Sitges es veia amb la necessitat de renovar profundament la plantilla després de les sis baixes al final de la temporada passada: els pivots Edu i Xavi i els alers Gerard, Pau, Marc i Jordi.

Un estiu trepidant ha portat el cost tècnic a cercar les millors opcions per cobrir aquestes baixes i fer un equip competitiu per la categoria de Copa Catalunya. Als jugadors de la pedrera Sub-21 i Júniors com  Otto Bolea, Oriol Camprubi i Àngel Miguelsanz que ja són habituals als entrenaments i partits, s’han incorporat jugadors sènior d’altres procedències com els pivots Seth Goodman que la temporada passada jugava al Sant Gervasi, Elias Velasco del Jac Sants, l’escolta Alvin Parker i els alers Josep Agustí del Bàsquet Ribes i Adrià Mestres que retorna al Bàsquet Sitges després de cinc temporades, a més a més de la recuperació després de la seva llarga lesió de Roger Saladié, que aquesta setmana encara no ha pogut jugar.

Moltes incorporacions i molt poc temps ha tingut l’entrenador Edu Piñero per conjuntar tants jugadors amb tants estils de joc diferents.

El primer desplaçament va ser Badalona, després de suspendres la primera jornada, on el Sitges havia de jugar a Pin Vens el dia 1 d’Octubre amb l’equip lleidatà de l’Alpicat.

El Círcol Cotonifici de Badalona com tots els equips de Badalona tenen una pedrera inesgotable de tot el Barcelonès a un cop de metro i sense un peatge com els del Garraf i després de la renovada esponsorització del mític Cotonificio per la celebració del 75 aniversari del Círcol Catòlic, es presentava encara més reforçat.

Bon inici de partit del Sitges que aconseguia una renda de set punts al final del primer quart 11-18, però un fatídic segon quart on els jugadors s’oblidaren de jugar els sistemes i especialment de defensar, encaixaren 25 punts, feia marxar els de Piñero al vestidor amb set punts per sota dels del “Coto”, 36-29.

Al tercer quart, tot i millorar en defensa, el parcial també fou favorable als de Badalona 16-12 i els locals superaven en el marcador la barrera psicològica dels 10 punts, 52-41, per encarar el darrer quart. Aquesta diferència es mantindria punt amunt punt avall encara a falta de 5 minuts per finalitzar el partit, 58-48. Bona reacció del Sitges que en dos minuts retalla la diferència 60-58 i tot i fallar 4 tirs lliures consecutius per empatar el partit els del Garraf, continuaren picant pedra i aconseguiren donar la volta el marcador per marxar amb la victòria de Badalona, 65-69.

La propera setmana, primer partit a Pins Vens, dissabte a les 18:00 hores contra el S.E.S.E. que és l’actual líder de la classificació amb dos partits jugats i dos guanyats.

Alvin 6, Roger P 16, Adria 6 , Manel , Roger S., Elias 12 , Mauro 4, Josep  6,  Seth 11, Nacho 6, Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 11-18  25-11  16-12  13-28