El sènior del Bàsquet Ribes suma la tercera victòria consecutiva

CB Sant Andreu - Bàsquet Ribes. Eix

CB Sant Andreu 61 - Bàsquet Ribes 74

El sènior del Bàsquet Ribes va sumar la tercera victòria consecutiva a la pista del C.B. Sant Andreu per 61-74. Tot i el desencert exterior (6/32 en triples) i les baixes de Yeison Colón i David Fernández, l’equip va tornar a fer una segona part molt bona en defensa (23-42) per endur-se el quart triomf en cinc partits.

En un partit semblant al de fa vuit dies contra el CN Tàrrega, els ribetans no es van posar les piles fins que no es van veure en una situació complicada (38-27 minut 19).  L’inici fred en defensa i el desencert en atac no van ser compensats fins al segon temps, quan l’equip va aconseguir imposar el físic en la lluita pel rebot i al treball sobre els homes importants locals. Fins llavors, primera part fluixa dels de Toni Segarra, que s’entossudien en el triple (2/17 als primers 20 minuts) i no acabaven el contraatac en condicions després de superar la pressió dels locals. Només el desencert local des del tir lliure va impedir que la remuntada fos encara més complicada.

Les defenses alternatives del Sant Andreu no van ajudar a què els ribetans despleguessin un gran joc en atac, però després de molt intentar-ho, va ser des del triple que es van agafar els primers avantatges importants: Un de Guille Franco a l’últim segon del tercer quart tancava el millor període dels ribetans (47-54), un altre d’Arnau Martrat al minut 33 posava nerviosos els locals (48-59) i un altre d’Alexander Chifflier a 5′ del final (55-64) donava la serenor necessària per arrodonir el partit des del tir lliure amb el màxim avantatge al marcador. L’encert en aquests moments clau i la tasca constant de Marc Genesias i Adrià Villar (25 punts i 28 rebots entre els dos), així com la millora d’un Òscar Guiu (9 i 4 rebots punts en 15′) que va recuperant la forma després de la baixa, les millors notícies pel Bàsquet Ribes de cara a afrontar el partit d’aquest dissabte contra el B.C. Martorell.