Derrota en la tercera jornada del CB Sitges a casa del SESE

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 3a.

Bàsquet Sitges A 70 - S.E.S.E.  A 77

Alvin 9, Roger P 7, Adria 3, Manel 7, Roger S., Elias 7, Mauro 1, Josep  5,  Seth 19 , Nacho 12, Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 20-14  14-18  19-17  17-27

Tercera jornada i el Bàsquet Sitges rebia el Secció Esportiva Santa Eulalia, més conegut per SESE, que amb dos partits jugats havia guanyat els dos; al Merchanservis CBS Sant Feliuenc 75-76 i al C.E. St. Nicolau 84-42. Aquest equip l’any passat va quedar fora de la final a quatre en la fase prèvia, en caure davant de l’equip que quedaria Campió, el Boet Mataró, és a dir, un equip candidat a lluitar per l’ascens.
El Sitges, que té pendent el partit de la primera jornada amb l’Alpicat, venia de guanyar a domicili el Cotonifici per 65-69.

Un cinc inicial format per Alvin, Roger, Adrià, Seth i Nacho aconseguia marxar en el lluminós de 8 punts 17-9 per finalitzar el quart amb avantatge de 5 punts 20-15, el segon quart inici de les rotacions i baixada d‘intensitat i primer avantatge per els de Barcelona 24-26. Les moltes faltes personals de tir assenyalades al Sitges passaren factura i després d’un 26-30 el SESE tornà a tenir una altr avantatge, 30-33 per arribar a la mitja part 34-33.

Tercer quart Igualat i el Sitges per davant en el marcador, minut cinc 42-38, minut nou 50-43 però sense aconseguir marxar, al final del tercer quart 53-50. Els primers 5 minuts del darrer quart el Sitges encaixà 6 triples, tres d’ells del mateix jugador A. Lopez Nº 5 del SESE i amb un parcial de 2-17 sentenciaren el partit els visitants 55-67, tot i quedar encara cinc minuts i retallar el Sitges fins un 73-68. A manca de dos minuts, els de Santa Eulalia controlaren el partit i s’endugueren els dos punts del Garraf, cap a Barcelona 77-70.

La propera setmana desplaçament al camp del C.B. Santa Coloma, dissabte a les 19:30 hores. El partit aplaçat amb el Alpicat es jugarà el dijous 26 a Pins Vens a les 21:00 hores.