Tercera victòria en tres partits pel CNBV

CB Joventut Castelldefels - CNB Vilanova . Eix

CB Joventut Castelldefels 63- CNB Vilanova 80

Diumenge 12:30, de nou un vell conegut, el Joventut Castelldefels, que la temporada passada ens va acabar d’allunyar dels llocs d’ascens a falta de poques jornades per acabar la competició. Primera prova de foc doncs, que encaravem amb un extra de motivació, conscients de com n’és d’important no punxar si volem assolir l’objectiu.

Sortida Javi, Guillaumes, Navarro, Burcet i Collados. Intercanvi de cistelles durant els tres primers minuts i tornem a trobar la fatídica defensa zonal de nou. Aquest cop però, sembla que el treball setmanal dona els seus fruïts i no ens col.lapsem en excès.  Els locals pateixen per aguantar el fort ritme que marquen els nostres exteriors i la intensitat defensiva de tot el grup. De nou Burcet i Collados troben opcions a la pintura i marxem al final del primer quart amb un 15-20.

La consigna és la mateixa que a l’inici del partit, ritme i intensitat. L’equip corre amb criteri i si no existeix superioritat, és capaç de jugar atacs ordenats buscant les millors opcions, que en aquesta plantilla són innumerables. 2-10 de parcial als primers cinc minuts i els nervis comencen a aparèixer a les files locals. Els dos petits ( Javi i Guillaumes) están fent mal de cara a cistella, i els grans desquicien el joc interior local, qua acaba rebent alguna antiesportiva. Mitja part 32-41.

El partit no estava sentenciat i els grocs eren molt conscients de la necessitat de sortir al 200% per tal de matar el partit, i no viure el famòs tercer quart que tants cops ens ha fet mal.  La nostra pressió ens permet còrrer com durant tot el partit, control.lem millor el rebot defensiu i apareix un altre recurs de l’equip. En Carlos anota 15 punts al quart, amb quatre triples, tres d’ells consecutius. L’allau de joc provoca creuament de cables local, que acaba en regitzell de tècniques i antiesportives. Tot suma i marxem al darrer quart amb un 38-64 que sembla deixar vist per sentència el partit.

Bon treball de l’equip als últims deu minuts, els locals destensionats són capaços de jugar el seu millor bàsquet, tot està fet i evitem lluites absurdes i guerres en les que només podem perdre, punt de maduressa d’un equip que està aprenent a guanyar, perqué de perdre ja en sap.

Felicitats a tot el grup, partit important salvat amb solvència i bon bàsquet, gran implicació de tots, fins i tot dels que no hi poden ser: EQUIP. Tercera victòria en tres partits pels grocs,  que comparteixen liderat amb Vilabasket i Roquetes B. Aquesta setmana jornada de descans.

CNBVILANOVA : ALEIX (2), SUGRI (2), BURCET (14), MATEO (3), COLLADOS (10), ALEX (2), CARLOS (18), JAVI (8),ANDREU (6), GUILLAUMES (12) I NIL (3).